Foto: Vida Press/Reuters/Scanpix/LETA

Svētdien, 22. septembrī, Losandželosā tika aizvadīta ikgadējā "Emmy" balvu pasniegšanas ceremonija, un pēc pasākuma tradicionāli apspriesti tiek ne tikai nominanti un uzvarētāji, bet arī tas, ko viņi uzvilkuši mugurā.

Šogad daudz atzinīgu vārdu modes kritiķi veltījuši aktrisei un dziedātājai Mendijai Mūrai (attēlā kreisajā pusē), kura bija tērpusies sarkanā vakarkleitā ar rozā piedurknēm. Kas interesanti, šādu krāsu salikumu savos tērpos bija izvēlējušās vairākas pasākuma viešņas.

Stila lietpratēji slavējuši arī jauniņo aktrisi un dziedātāju Zendaiju (attēlā labajā pusē), kura bija ģērbusies zaļā vakartērpā ar iespaidīgu šķēlumu.

Savukārt par iespaidīgākā dekoltē izgriezuma īpašnieci atzīta seriāla "Troņu spēle" ("Game of Thrones") zvaigzne Emīlija Klārka (attēlā pa vidu).

Tikmēr kritiķu nežēlastībā kritusi aktrise Gvineta Paltrova, kuras sudraboti melnais tērps ar caurspīdīga auduma ielaidumiem un kuplām, no lentēm veidotā piedurknēm, daudzuprāt, atsaucis atmiņā aizgājušā gadsimta deviņdesmito gadu stila vēsmas.

Savukārt sarkasma pilnu apbrīnu izpelnījusies modele Kendela Džennera. Viņa bija ģērbusies puķainā vakarkleitā, kuras augšdaļa bija veidota no melna lateksa. Modes eksperti apbrīnojuši viņas drosmi Losandželosas vasarīgajos laika apstākļos iespīlēties audumā, kas vispār neelpo.

Jau vēstīts, ka ceremonijā triumfēja jau iepriekš minētais HBO seriāls "Troņu spēle", kas tika apbalvots kā labākais seriāls-drāma.

HBO arī saņēma lielāko balvu skaitu – deviņas, studija "Amazon" septiņas, bet "Netflix" – četras. Kā labākais miniseriāls tika godināts HBO "Chernobyl" ("Černobiļa"), bet labākās televīzijas filmas gods tika "Netflix" filmai "Black Mirror: Bandersnatch". Vairāk par visiem uzvarētājiem var uzzināt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!