Foto: Vida Press

Populārā amerikāņu aktrise Dženifera Anistone līdz šim bija viena no retajām slavenībām, kas savu dzīvi nedokumentēja sociālajos tīklos, bet otrdien, 15. oktobrī, viņa piereģistrējusies foto un video koplietošanas vietnē "Instagram", un ļaužu lielās intereses dēļ platforma uz brīdi piedzīvojusi pārslodzi.

Anistonei vienas stundas laikā izdevās piesaistīt vairāk nekā 116 tūkstošus sekotāju, savukārt viņas pirmā publicētā bilde, kurā aktrise iemūžināta ar kolēģiem no populārā komēdijseriāla "Draugi" ("Friends") saņēmusi tūkstošiem sarkano sirsniņu birumu, vēsta izdevums "The Guardian".

Tiek ziņots, ka ļaužu interese par Anistones piereģistrēšanos "Instagram" un vēlme viņai piesekot bijusi tik liela, ka sociālā platforma uz īsu brīdi piedzīvojusi pārslodzi.

Anistonei šobrīd jau ir vairāk nekā seši miljoni sekotāju.

50 gadus vecās aktrises pirmais ieraksts ir selfijs, kurā viņa tapusi iemūžināta kopā ar "Draugu" kolēģiem Kortniju Koksu, Lizu Kudrovu, Metu Leblānu, Metjū Periju un Deividu Švimmeru.

"Tagad mēs esam arī "Instagram" draugi. Sveiks, "Instagram"," bildes aprakstā norādījusi Anistone. Jāatgādina, ka šoruden aprit 25 gadi kopš seriāla "Draugi" pirmās sērijas iznākšanas.

Anistoni ar pievienošanos sociālajam tīklam sveikuši ne tikai viņas fani, bet arī draugi no slavenību aprindām, piemēram, aktieris Adams Sandlers.

View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Oct 15, 2019 at 6:03am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!