Foto: Privātais arhīvs

Šonedēļ tapa zināms, ka izšķīries viens no populārākajiem un spilgtākajiem pašmāju fitnesa aprindu pāriem – sporta un veselīga dzīvesveida entuziasti Paula Freimane un Pēteris Rumpis. Drīz pēc šķiršanās Pēteris uzsācis jaunas attiecības un mīļoto plašākai sabiedrībai arī atrādījis sociālajos tīklos.

Izdevuma "Vakara Ziņas" jaunākajā numurā Paula ieskicējusi šķiršanās iemeslus. Kā norādījusi fitnesa skaistule, lēmums izbeigt attiecības esot bijis abpusējs.

"Runājot par šķiršanos, tas bija abpusējs lēmums, Iespējams, ka mūsu starpā pazuda jūtas. Kopdzīve vairāk bija izdevusies nevis kā vīrietim ar sievieti, bet drīzāk kā draugiem. Tāpēc mēs izlēmām katrs iet savu ceļu. Šķiršanās bija ļoti mierīga un lēna. Šobrīd mēs vairs nekontaktējamies, jo man ir pārsteiguma moments, ka otra puse tik ātri "Instagram" profilā publicējis attēlu ar savu jauno draudzeni. Tādējādi par draudzību īsti runas vairs nevar būt. Man un ģimenei šāda attieksme un rīcība ir pārsteigums. [..]," savu komentāru sniegusi Paula.

Jaunā sieviete arī norādījusi, ka "vienam būt kādu laiku ir labi un ieteicami". Tāpat arī viņa sacījusi, ka pēc šķiršanās izjūtot enerģijas pieplūdumu un šobrīd sevi visu velta daudzajiem darbiem.

"Es bliežu pa darbiem. Daudzi raksta: žēl, ka tā. Es saku, ka nevajag žēlot, jo man viss ir kārtībā, maucu tālāk," piebildusi Paula, kura ne tikai uzsākusi darbu jau trešajā sporta zālē, bet arī rūpīgi strādā pie savas pavārgrāmatas "Zelta sastāvdaļa", kurā būs apkopotas vairāk nekā 100 receptes. Grāmata tiks izdota jau pavisam drīz.

Atgādinām, ka Pēteri un Paulu savulaik kopā saveda aizraušanās ar veselīgu dzīvesveidu un fitnesu, un 2017. gada vasarā tapa zināms, ka abi kļuvuši par pāri. Pēdējos gados Pēteris un Paula bija kļuvuši par vienu no spilgtākajiem pašmāju fitnesa aprindu pāriem.

View this post on Instagram

Fall 🍂🍁

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on Oct 9, 2019 at 9:28am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!