Foto: F64

Svētdienas, 10. novembra, vakarā TV3 skatītāji atkal varēja sekot līdzi kaislībām šovā "X Faktors", un otrajā tiešraidē projektu pameta divi dalībnieki. Skatītāji un žūrija lēma, ka mājās dosies Dagnis Roziņš, kā arī afrikānis Kevins.

Otrajā finālsērijā dalībnieki izpildīja Latvijas un pasaules populārākos hitus, un vairāki no 12 censoņiem šajā vakarā bija izvēlējušies balādes.

Pēc visu dziesmu izskanēšanas un skatītāju balsojuma apkopošanas tapa zināms, ka vismazāko atbalstu ieguvis Dagnis, kurš izpildīja Eda Šīrana lirisko kompozīciju "Photograph". Savukārt uz strīpas palika dvīņu māsu duets "Rozes" un Kevins (visi attēlā).

Pēc tam, kad bija izskanējušas abas glābējdziesmas, žūrijai bija jāpieņem lēmums, kurš no abiem uz strīpas palikušajiem dosies mājās. Marats Ogļezņevs atbalstīja savas komandas dalībnieku Kevinu, tomēr pārējā žūrija savu balsi atdeva par māsu duetu.

Žūrijas viedoklim piekrita arī lielākā daļa "dīvāna ekspertu", kas tiešraidē notiekošo ļoti aktīvi komentēja tviterī.

Jau nākamajā svētdienā, 17. novembrī, cīņu par uzvaru turpinās desmit pretendenti. Viņi izpildīs dziesmas par mīlestību, un daļa no tām būs latviešu valodā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!