Foto: Instagram.com/jeffreestar
Mūsdienās tas nav nekas neparasts, ka populāri cilvēki par svarīgiem notikumiem savās dzīvēs informē ar sociālo tīklu starpniecību – daži paziņo par saderināšanos, kāds publicē foto no dzemdību nama, bet citi atspoguļo arī daudz skumjākus brīžus, piemēram, attiecību iziršanu. Aizvadītās nedēļas izskaņā savam plašajam fanu pulkam par šķiršanos no mīļotā vīrieša pavēstījis pasaulslavenais amerikāņu skaistuma blogeris un biznesmenis Džefrijs Stārs jeb īstajā vārdā Džefrijs Linns Stainingers.

Stārs par šķiršanos no sava drauga, amerikāņu sociālo tīklu slavenības Neitana Švanta paziņojis emocionālā video, kas publiskots "YouTube" un kopš 11. janvāra jau noskatīts vairāk nekā 25 miljonus reižu, vēsta raidsabiedrība CNN.

34 gadus vecais dekoratīvās kosmētikas guru vispirms saviem faniem atvainojies par to, ka kādu laiku sociālajos tīklos bijis neaktīvs. Viņš paskaidrojis, ka šobrīd cenšas sevi sadziedēt un tikt pāri šķiršanās sāpēm. "Visgrūtākais ir no rīta pamosties un saprast, ka viņš man neguļ blakus," skaidrojis Stārs.

Tiek vēstīts, ka grima mākslinieks un kosmētikas zīmola īpašnieks ar Švantu sāka tikties pirms aptuveni pieciem gadiem. Vīrieši iepazinās ar sociālo tīklu starpniecību. "Viņš bija vienīgais vīrietis, kuram pietika drosmes mani mīlēt publiski, mīlēt mani tādu, kāds esmu, ar visiem maniem trūkumiem, pamosties man blakus, kad esmu bez grima," skaidrojis Stārs.

Tāpat arī grima mākslinieks atklājis, ka šķiršanos veicinājušas viņu abu personīgās dzīves problēmas, tostarp arī sēras par abu kopīgā sunīša nāvi un Neitana brāļa veselības problēmas.

Stārs plašāku atpazīstamību iemantoja pirms vairākiem gadiem, pateicoties savam košajam "drag queen" tēlam. Jauneklis fanus savulaik iemantoja ar videoklipiem, kuros dod grima uzklāšanas padomus. Laika gaitā viņš kļuvis par vienu no pelnošākajiem skaistuma blogeriem ar miljoniem fanu visā pasaulē. Stārs ir arī nodibinājis savu kosmētikas zīmolu, kura daži produkti grima mākslinieku vidū iemantojuši kulta statusu.

View this post on Instagram

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar) on Dec 31, 2019 at 5:15pm PST

View this post on Instagram

FACEBOOK VS. TWITTER 😇

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar) on Dec 10, 2019 at 1:42pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar) on Sep 16, 2019 at 2:51pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!