Foto: Publicitātes foto
Otrdien, 11. feburārī kanālā TV3 ar trešo sezonu atgriezīsies seriāls "Viss pa jaunam". Jau iemīļotajiem un zināmajiem varoņiem pievienosies jauni tēli, tostarp arī populārā "jūtūbere" Laurlācis. Turklāt stāstā gaidāmas svaigas vēsmas, jo esošajam režisoram Jurijam Djakunovam ir pievienojies režisors Ivars Tontegode, un tiek solīts, ka jaunā sezona būs komiska melodrāma, kas starp varoņiem radīs vēl nepieredzētas kaislības.

"Seriāls trešajā sezonā būs komiski melodramatisks – starp varoņiem uzplauks vēl neredzēts sirsnīgums un kaislīgums. Seriāls caur humora un dramas prizmu risinās arī aktuālas Latvijas un pasaules problēmas Sagaidāmi vairāki jauni tēli un jaunu attiecību pavērsieni – iemīlēšanās, šķiršanās, bērna ienākšana ģimenē, čīņa par ietekmi, amatiem, un, protams, sirdīm," stāsta seriāla režisori Jurijs Djakunovs un Ivars Tontegode.

Krista (Anta Aizupe) un Dāvis (Dainis Grūbe) turpinās izbaudīt kopdzīvi – ir daudz lietu, kurām jāpielāgojas un kuras liek šaubīties, turklāt Dāvja atmiņās arvien uzpeld bijušās attiecības. Savukārt Kristai arvien biežāk radīsies nesaprašanās ar draudzeni un biznesa partneri Ritu.

Uzņēmēja un gādīgā sieva Rita (Inga Alsiņa) jaunajā sezonā risinās savas ģimenes problēmas – vai Jānis (Artis Drozdovs) tiešām būs viņu krāpis, un Rita ir piedzīvojusi vīra nodevību? Jānis arvien vairāk centīsies pierādīt savu mīlestību pret savu sievu, bet, iespējams, jau būs par vēlu.

Savukārt Santai (Jana Čivžele) šis būs romantisks laiks, un viņas attiecības ar dakteri Nauri kļūs airvien nopietnākas, taču sezonas laikā Skaistkalnos ieradīsies Santas bijušas vīrs.

Kārlis (Edgars Samītis) risinās attiecības ar sievu Noru (Jana Herbsta), cenšoties būt lielisks vīrs, kas pamazām pietuvinās pie domām par ģimenes pieaugumu.
Foto: Publicitātes foto

Tikmēr policists Juris (Ivo Martinsons) būs neapmierināts ar dzīvi – orķestri, kas ir Jura sirdslieta, būs pārņēmis konkurents, un arī darbā nāksies piedzīvot pārmaiņas, kas sākotnēji šķitīs kā gaužām nepareizs pavērsiens, tomēr, pateicoties šim notikumam, Juri sagaidīs kāda romantiska iepazīšanās.

Olga (Esmeralda Ermale) paliks nemainīga – vbūs pārmetumi mācītajam Laurim un sarežģījumi ar meitu Santu, līdz Skaistkalnos ieradīsies viņas jaunības dienu draugs, kurš ieraus Olgu trakulīgos piedzīvojumos.

Mācītāja Laura (Jurijs Djakonovs) un Maijas (Inga Tropa) mīlestība būs gatava attīstīties, bet vel paragri spriest, vai ticība un baznīca to pieļaus.

Savukārt Sanda (Klāvs Mellis) un Alises Vētras (Evelīna Pārkere) attiecībās radīsies pārpratumi – Sandim uzradīsies jauna mūza vārdā Luīze ("jūtūbere" Laurlācis).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!