Foto: Vida Press

Populārais ASV seriāls "Draugi" ("Friends") atkal nonāks pie skatītājiem – seriāla aktieri vairs neslēpj, ka vienošanās ir notikusi.

Leģendārā seriāla aktieri apvienosies vienā īpašā sērijā, lai tādējādi atzīmētu 15. gadskārtu kopš seriāla filmēšanas beigām, vēsta BBC.

Īpašā sērija būšot kā dāvana "Draugu" faniem. To varēs vērot straumēšanas servisā "HBO Max" maija mēnesī, taču konkrēts pirmizrādes datums vēl nav paziņots.

Zināms, ka jaunajā ekranizējumā piedalīsies Dženifera Anistone, Metjū Perijs, Kortnija Koksa, Lisa Kudrova, Mets Leblāns un Deivids Švimmers.

Par to, ka "Draugiem" taps atkalapvienošanās sērija, tika baumots jau kopš decembra, kad Anistone internetā ievietoja foto kopā ar seriāla kolēģiem privātos apstākļos.

Ceturtdien aktieris Metjū Perijs "Instagram" vietnē ievietoja jautru seriāla publicitātes attēlu un parakstu "Tas notiek!" Ar attēlu sāka dalīties arī citi kolēģi, savos vēstījumos liekot noprast, ka darījums ir noticis, "Draugi" filmēsies jaunā sērijā.

View this post on Instagram

It’s happening….. @HBOMax @jenniferaniston @courteneycoxofficial @lisakudrow @mleblanc @_schwim_

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4) on Feb 21, 2020 at 2:00pm PST

TV ekrānos seriāls "Draugi" tika demonstrēts no 1994. līdz 2004. gadam. Pēdējās sezonas noslēguma sēriju ASV vēroja vairāk nekā 52 miljoni skatītāju, padarot to par skatītāko seriāla epizodi divtūkstošo gadu sākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!