Foto: F64

Populārais šovmenis Renārs Zeltiņš pirms nepilniem trim gadiem mija gredzenus ar mīļoto sievieti Ievu Kohu, bet tagad viņš atklājis īpaši romantisku stāstu, kā savulaik iecerēto bildinājis.

"Pirms četriem gadiem, tieši 1. aprīlī, Tokijas lielākajā sakuru dārzā es bildināju savu Ievu. Tas bija neaptverami skaisti. Sapņa un vīzijas piepildījums," ar savu romantisko stāstu "Instagram" profilā dalījies Zeltiņš. Tiesa, viņš nav spējis atturēties arī no kāda visai ļauna joka.

"Ieva man teica jā, un vēlāk, jau ejot ārā no parka, es apstājos un teicu:" Ieva, april april. Šis bija slepens izjokošanas projekts, lai noskaidrotu, cik ātrā laikā man izdotos bildināt meiteni. Paldies, tas arī viss, atdod lūdzu gredzenu."Uz brīdi, uz pavisam mazu brīdi es saredzēju Ievas acu zīlītēs trauksmi un noticēšanu man. Tas bija nekrietns un ļauns joks, bet tas nebūtu es, ja es nepamēģinātu nedaudz pakacināt jauno līgaviņu," ar smaidu četrus gadus vecos piedzīvojumus atminējies šovmenis.

"Bet, ja nopietni, tajā dienā es ieguvu savu labāko draugu, dvēseles partneri, gādīgu sievu un, kā izrādās, atbildīgu mammu mūsu meitai," lielo mīlestību pret savu dzīvesbiedri nav slēpis Zeltiņš.

View this post on Instagram

Pirms 4 gadiem, tieši 1.aprīlī, Tokijas lielākajā sakuras dārzā es bildināju savu Ievu. Tas bija neaptverami skaisti. Sapņa un vīzijas piepildījums. Ieva man teica jā un vēlāk jau ejot ārā no parka, es apstājos un teicu:" Ieva, April April. Šis bija slepens izjokošanas projekts, lai noskaidrotu cik ātrā laikā man izdotos bildināt meiteni. Paldies, tas arī viss, atdod lūdzu gredzenu." Uz brīdi, uz pavisam mazu brīdi es saredzēju Ievas acu zīlītēs trauksmi un noticēšanu man. Tas bija nekrietns un ļauns joks, bet tas nebūtu es, ja es nepamēģinātu nedaudz pakacināt jauno līgaviņu😂😂😂 Bet ja nopietni, tajā dienā es ieguvu savu labāko draugu, dvēseles partneri, gādīgu sievu un kā izrādās atbildīgu mammu mūsu meitai. Mēs dzīvojam dēļ tādiem mirkļiem, kas šobrīd liek saprast un novērtēt - kas ir svarīgākais dzīvē.

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on Apr 1, 2020 at 11:20am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!