Foto: Vida Press

Pasaulslavens dziedātājs, pa pusei aktieris un pa pusei modelis. Enrike Iglesiass 9. maijā svin "kantainu" jubileju – viņam aprit 45.

Enrike Iglesiass ir pasaulslavens spāņu dziedātājs, kurš dziesmas izpilda gan spāņu, gan arī angļu valodā. Viens no komerciāli veiksmīgākajiem spāņu popmūziķiem, kura dziesmas kļuvušas par hitiem visā pasaulē un iekarojušas dažādu topu virsotnes.

Karjeras laikā izdevis vairākus studijas albumus gan angliski, gan spāniski, kā arī ieguvis daudzus apbalvojumus. Arī viņa tēvs, Hulio Iglesiass, bija pazīstams dziedātājs.

Ne viens vien uzskata, ka līdz sava tēva slavas panākumiem Enrikem vēl tālu... Mūzikas ierakstu pārdošanas ziņā Hulio Iglesiass pārspēj savu dēlu, taču dēlam vēl tikai 45!

Iglesiass savulaik kļuva pazīstams ne tikai ar savu balsi, bet arī izskatu. Pievilcīgā dziedātāja firmas zīme bija izteiktā dzimuzīmīte uz sejas. To viņš izoperēja 2014. gadā bailēs no tā, ka varētu attīstīties vēzis.

Privātajā dzīvē Enrikem, iespējams, gājis koši, taču preses ziņās nav nonācis nekas no deviņdesmito gadu mūziķa mīlas peripetijām, lai gan zināms, ka viņš paspējis izklaidēties dažādu skaistuļu kompānijās.

Iglesiass kopš 2001. gadā ir attiecībās ar krievu tenisisti Annu Kurņikovu, ar kuru 12 gadus vēlāk gan nedaudz pašķīrās, tomēr attiecības izdevās saglabāt. Pārim ir trīs bērni, dvīņu puikas un meita. Pirmie bērni dzima lielā slepenībā no pasaules, un arī par trešā bērna gaidībām mediji uzzināja tikai Kurņikovas pēdējā grūtniecības mēnesī.

Toties tad, kad mazulis piedzima, pāris neskopojās ar pavisam privātiem un intīmiem attēliem sociālajos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!