Foto: Privātais ahīvs
Ukrainā radusies, bet par Krievijas popgrupu uzskatītajā dāmu ansamblī "VIA Gra" kārtējo reizi notikušas izmaiņas – grupu pametusi dziedātāja Ērika Gercega.

31 gadu vecā dziedātāja nolēmusi pamest leģendāro kolektīvu, taču vienošanās paredz darboties grupā vēl līdz šī gada beigām.

Ukraiņu grupa "VIA Gra" radusies 2000. gadā un savas pastāvēšanas laikā piedzīvojusi desmitiem daiļo dziedātāju nomaiņas.

Grupas "radošais tēvs" un vienlaikus arī izdevējs, krievu estrādes zvaigzne Konstantīns Meladze jau izsludinājis pieteikšanos uz vakanto vietu seksīgo meiteņu grupā.

Prasības: koša un izteiksmīga āriene, harisma, un meitenēm jābūt vecumā no 18-25 gadiem. Par dziedātprasmi "Meladze Music" sludinājumā gan nekas nav minēts.

"Izsludinām startu lielam starptautiskam kastingam, meklējot talantīgas meitenes! Meklējam solisti, 18-25 gadus vecu, kura spējīga aizdedzināt klausītāju sirdis un kļūt par elku miljoniem," vēstīts paziņojumā.

31 gadu vecā dziedātāja Ērika Gercega intervijā kādai Krievijas raidstacijai paziņojusi, ka Konstantīnu Meladzi uztver kā savu tēvu, un viņš atbalstījis Ērikas došanos tālāk savos projektos.

View this post on Instagram

A post shared by Erika Herceg (@erikaherceg) on Apr 26, 2020 at 12:32am PDT

"Wikipedia" resursā pieejamā informācija liecina, ka gadu gaitā grupu pametušas vismaz 20 dziedātājas, viņu vidū arī Vera Brežņeva un Anna Sedokova, kura patlaban Latvijā zināma kā basketbolista Jāņa Timmas mīļotā sieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!