Foto: AP/Scanpix/LETA

Studija "Warner Bros." pārcēlusi Kristofera Nolana jaunā spiegu trillera "Tenet" pirmizrādes datumu, ziņo ārvalstu mediji.

Sākotnēji bija paredzēts, ka filma uz ekrāniem nonāks 17. jūlijā, pēc tam to pārcēla uz 31. jūliju, savukārt kā pēdējais datums tika izsludināts 12. augusts. Jaunais datums nav izziņots, taču studiju to sakās darīt "nekavējoties", raksta "Variety".

"Mēs izziņosim jaunu Kristofera Nolana absolūti oriģinālās un pārsteidzošās filmas "Tenet" 2020. gada izrādīšanas datumu pavisam drīz," publiskajā paziņojumā atklāja "Warner Bros." priekšsēdētājs Tobijs Emerihs. "Mūsu mērķis visā šajā procesā ir bijis nodrošināt, lai mūsu filmas gūtu vislielākos panākumus, vienlaikus būdami gatavi atbalstīt un nodrošināt mūsu kinoteātru partnerus ar jaunu saturu, tiklīdz viņi tos droši atkal varēs atvērt."

Emerihs arī izteica pateicību par atbalstu, ko saņēmis no filmu izplatītājiem, un uzsvēra, ka paliks pie savas apņēmības izrādīt filmu kinoteātros. "Diemžēl pandēmija turpina izplatīties, liekot mums pārskatīt pirmizrādes datumus. "

Citas "Warner Bros." studijas filmas – "Wonder Woman 1984" (2. oktobris) un "Dune" (18. decembris) šobrīd paredzēts pirmizrādīt iepriekš izsludinātajos datumos, taču studija lēš, ka arī tie varētu mainīties, ja pandēmija turpināsies.

"Tenet", ko pats Nolans nodēvējis par savu līdz šim ambiciozāko veikumu, notikumi vēsta par tuvojošos Trešo pasaules karu, kas solās būt briesmīgāks par "atomholokaustu", un īpašais aģents, kuru atveido Džons Deivids Vašingtons, ceļo laikā, lai to novērstu. "Tenet" piedalās arī tādas zvaigznes kā Roberts Patinsons, Elizabete Debicki, Maikls Keins, Kenets Brana u.c., un tā uzņemta kopumā septiņās valstīs, tostarp arī Igaunijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!