Foto: Vida Press

Amerikāņu aktieris, gadu desmitiem par Holivudas siržu lauzēju dēvētais Šons Penns apprecējies, vēsta ārzemju tabloīdi.

59 gadus vecais aktieris laulības ostā iestūrējis visai slepeni, proti, ceremonija nav tikusi plaši izziņota, kā arī par pašu laulības faktu tabloīdiem kļuvis zināms no šķietami nejauša ieraksta sociālajos tīklos. Tā autors gan nebija jaunais vīrs pats.

Kinolentes "Melnais gulbis" producenta Maika Medovoja sieva Irēna vietnē "Instagram" ievietoja apsveikumu jaunajam pārim Šonam Pennam un Leilai Džordžai. "Esam tik priecīgi par jūsu laulībām. Jums bija lemts būt kopā," rakstīja producenta kundze. Attēlā bija redzamas divas rokas ar zelta laulības gredzeniem pirkstos. Šis ieraksts gan drīz ticis dzēsts.

Penna jaunā sieva ir 28 gadus vecā Leila Džordža, ar kuru aktieris satiekas jau daudzus gadus. Džordža ir Austrālijā dzimusi amerikāņu aktrise, kuru gan vērienīgs slavas vilnis jomā līdz šim nav skāris.

Pennam šīs ir trešās laulības. Iepriekš viņš bija precējies ar popmūzikas karalieni Madonnu, šī laulība gan ilga tikai četrus gadus un bija skandāliem bagāta. Četrpadsmtit gadus laulībā Penns nodzīvoja ar savu otro sievu Robinu Raitu; laulība ilga no 1996. līdz 2010. gadam.

Aktieris ir tēvs divām atvasēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!