Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Kristija Brinklija pasaulē pazīstama kā bijusī supermodele, kura arī cienījamā vecumā izskatās vairākas desmitgades jaunāka. Brinklijas meita Seilore arīdzan devusies mātes pēdās.

Kristijai Brinklijai šobrīd ir 66 gadi, viņa ir trīs bērnu māte. Būdama precējusies un šķīrusies četras reizes (tostarp ar slaveno mūziķi Billiju Džoelu), Kristija pamanījusies būt arī rūpīga un gādīga mamma.

Viņas mīlestības ieskauta izaugusi arī Seilore Brinklija Kuka, kura nu jau vairākus gadus arī min mātes iemītos ceļus modeļu biznesā. Šomēnes viņa redzama ikoniskajā "Sports Illustrated" žurnālā, pozējot peldkostīmā – gluži tāpat kā tālajā 1977. gadā to izdarīja jaunietes māte, būdama slavas zenītā.

Tabloīds "The Sun" norāda, ka arī 22 gadus vecā Seilore izvēlējusies tādu pašu nostāju kā savulaik mamma, proti, kā modele viņa ir ar "tīru" un dabisku ārieni, izvairoties no mākslīgiem uzlabojumiem izskatā.

Daiļā Seilore Brinklijai piedzima 1996. gadā, kad togad viņa bija apprecējusies ar arhitektu Pīteru Kuku. Šī laulība ilga desmit gadus un vēl pēc diviem tika šķirta juridiski.

Seilorei Brinklijai saglabājušās lieliskas attiecības gan ar tēvu, gan māti, un to jaunā modele dokumentē arī savos sociālo tīklu kontos. Jaunajai modelei "Instagram" vietnē seko 195 000 cilvēku.

View this post on Instagram

A post shared by Sailor (@sailorbrinkleycook) on Jun 21, 2020 at 9:31am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Sailor (@sailorbrinkleycook) on Jul 23, 2020 at 4:02pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Sailor (@sailorbrinkleycook) on Aug 15, 2020 at 10:56am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Sailor (@sailorbrinkleycook) on May 1, 2020 at 2:07pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!