Foto: Publicitātes foto
Rīgas itāļu restorānā "LaFelicita" trešdien tika prezentēta komponista Čārlza Gudžera dziesmas "Dzintarzeme" jeb "Terra d'Ambra e di Emozioni, Land of Amber Land of Song" interpretācija itāļu un angļu valodā, kuru iedziedājis slavenais dziedātājs Al Bano.

Komponists Čārlzs Gudžera šo skaņdarbu veltījis Latvijai. To iedziedājis slavenais itālis Al Bano. Čārlzs Gudžers to sarakstījis, dzīvojot Rīgā.

Al Bano prezentācijas apmeklētājus sveica ar tiešsaistes uzrunu, uzsverot, ka dziesma ir viņa pateicība Latvijai, jo Latvija ir ļoti draudzīga zeme ar laipniem iedzīvotājiem, turklāt koncerti Latvijā viņam vienmēr ir īpaši.

Pasākumu rīkoja restorāna "LaFelicita" īpašniece Viktorija Brovuna, kuru ar dziedātāju Al Bano saista ilggadīga un sirsnīga draudzība. Viņš oficiāli atļāvis restorāna nosaukumā izmantot savas populārākās dziesmas "Felicita" vārdu, portālam "Delfi" skaidro uzņēmēja Brovuna. Pats Al Bano pasākumā piedalījās virtuāli.

Prezentāciju ar savu klātbūtni pagodināja Itālijas vēstnieks Latvijā Stefāno Taliani de Markio, Latvijas Republikas vēstniece Itālijā Solvita Āboltiņa ar vīru, Apvienotās Karalistes vēstnieks Latvijā Kīts Šenons, bijušais Latvijas prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu, mākslas zinātnieks un politiķis, bijušais Latvijas kultūras ministrs, šobrīd Latvijas Zinātņu akadēmijas prezidents Ojārs Spārītis, kā arī citas prominences un sabiedrībā pazīstamas personas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!