Foto: Kadrs no video

"Disney" studija nākusi klājā ar paziņojumu par vairāku filmu, kas bija plānotas kā 2020. gada rudens grāvēji, pirmizrāžu pārcelšanu. Vairākus mēnešus vēlāk uz ekrāniem nonāks tādas filmas kā "Black Widow", "Marvel" studijas "Eternals", kā arī Stīvena Spīlberga režisētais "West Side Story".

Runājot par "Black Widow" ar Skārletu Jogansoni galvenajā lomā, tās pirmizrāde no 6. novembra pārcelta uz nākamā gada 7. maiju. Beidzot Nataša Romanova jeb Melnā atraitne būs tikusi pie savas solofilmas, un varēs nokārtot rēķinus ar tiem, kuriem šķiet – šis tēls vēl nav sevi parādījis līdz pēdējai vīlītei. Šī ziņa kinoteātru pārstāvjiem nāca kā sitiens zem jostas vietas, jo, ņemot vērā, ka liela daļa iestāžu tikai šobrīd un pamazām no jauna ver durvis skatītājiem, nepieciešami skaļi aktieru un režisoru vārdi, kā arī absolūti kases grāvēji.

Savukārt Stīvena Spīlberga "West Side Story" dienas gaismu neieraudzīs vēl vairāk nekā gadu. Sākotnēji plānots, ka filma uz ekrāniem varētu paradīties šī gada pēdējā mēnesī, taču tapis zināms, ka svinīgais datums pagaidām pārcelts uz 2021. gada 10. decembri, raksta "Hollywood Reporter". Vēstīts, ka filma tiks veidota pēc leģendārā Brodevejas mūzikla oriģinālā stāsta, 1961. gada filmu neizmantojot kā iedvesmas avotu. Kuluāros runāja, ka šī filma varētu pretendēt uz kādu no "Oskariem", taču ne šogad. Visas iespējas nākotnē!

Labā ziņa, ka no pasaules kinoteātru repertuāru novembra sarakstiem gan nav pazudusi "Pixar" studijas animācijas filma "Soul". Šāda ziņa industrijas pārstāvjiem nākusi kā pārsteigums, jo liela daļa šī žanra filmu pandēmijas laikā nonākušas "Disney Plus" platformā. Taču nemirstīgo ciplanētiešu stāsts "Eternals" no "Marvel Cinematic Universe" gan tiks paturēts noslēpumā vēl līdz 2021. gadam.

"Eternals" redzēsim uzmirdzam Kumailu Nandžiani, kurš mikroblogošanas vietnē "Twitter" paudis atbalstu "Marvel" lēmumam, norādot, ka tas ir pareizs un atbildīgs. Viņš gan arī uzsver, ka gaidīšana būs tā vērta.


Kamēr gaidām 2021. gadu ar daudzām interesantām un skatīšanās vērtām filmām, šeit vari uzmest aci ieskatam kinolentē "Kāpa", kas ir mītisks un emocionāli uzlādēts varoņstāsts un Latvijā būs skatāms, sākot no decembra vidus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!