Klajā laists komēdijas un drāmas sajaukuma "Our Friend" tīzeris, kas atklāj stāstu par trim personāžiem, kuru dzīves pilnībā mainās, uzzinot negaidītu veselības stāvokļa diagnozi. Kinolentes galvenajās lomās iejūtas Džeisons Sīgals, Dakota Džonsone un Keisijs Afleks.

Kā raksta "Deadline", "Gravitas Ventures" un "Universal Home Entertainment" kopā ar filmas ieskata iznākšanu paziņojuši, ka tā nonāks kinoteātros un interneta platformā no 2021. gada 22. janvāra.

Filma balstīta uz patiesiem notikumiem un atvasināta no Metjū Tīguja autobiogrāfiskās esejas "The Friend: Love Is Not a Big Enough Word", kas tulkojumā nozīmē "Draugs: Mīlestība nav gana liels vārds". Tajā Afleks atveido iepriekš minēto žurnālistu, savukārt Dakota iejūtas viņa košās sievas Nikolas ādā. Viņu dzīves sagriežas kājām gaisā brīdī, kad Nikolai tiek diagnosticēts ļaundabīgs audzējs. Tajā brīdī Metjū kļūst ne tikai par galveno cilvēku abu meitu dzīvē, bet arī sievas aprūpētāju, taču abu pienākumu veikšana izrādās nepanesama. Viņš izvēlas visu izstāstīt ģimenes labākajam draugam Deinam, kurš piedāvā braukt pie viņiem un palīdzēt. Deina lomas atveidotājs filmā ir Sīgals, kuru daudzi atceras kā Māršalu no "How I Met Your Mother".

Lai gan sākumā Deins plānoja atbalstīt draugus tikai kādu brīdi, saprotot, cik ļoti viņu ikdiena ir mainījusies un cik smagam posmam iet cauri, vīrietis nolēmj palikt, nedomājot par to, kā tas ietekmēs viņa paša dzīvi. Viņš izvēlas būt kopā ar draugu līdz pat pašām beigām. Un šis viņa cēlais, taču arī sarežģītais solis atstāja daudz spēcīgāku un nozīmīgāku efektu, nekā varēja šķist.

Sākotnējais filmas nosaukums bija vienkārši "Draugs", taču pēcāk tā pārsaukta par "Mūsu Draugu". Pirmizrādi filma piedzīvoja Toronto Starptautiskajā filmu festivālā, taču šobrīd "Gravitas" nolēmuši to piedāvāt arī interneta platformās – tieši laikā uz cīņu par kinopasaules prestižajām gada balvām. Vēstīts, ka šīs filmas trumpis ir ne tikai veiksmīgais aktieru sastāvs, bet arī patiesais stāsts, kas, ļoti iespējams, liks ietrīsēties daudzu sirdīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!