Foto: Privātais arhīvs/DELFI

Dziedātāja Samanta Tīna sociālajā platformā "Instagram" 1. decembrī savus sekotājus aizveda līdzi uz frizētavu, publiskojot "instastoriju", kurā redzama kopā ar matu meistaru. "Delfi" acīgie lasītāji pamanīja: ne vienam, ne otram uz sejas nav masku. Kā tad tā?

Samantas Tīnas instagramā publicētajā video redzams, kā viņa apmeklē frizētavu un konkrēti friziermeistaru Kārli Ezergaili.

Vairāki lasītāji pauda sašutumu par to, ka nedz māksliniecei, nedz frizierim uz sejas nav masku, kas, saskaņā ar šobrīd valstī esošajiem Covid-19 pandēmijas regulējumiem, ir obligātas.

"Es arī biju pie friziera, man bija jāliek maska, un arī manam frizierim tā bija uzlikta. Tad kāpēc mums ir jāmokās, bet citiem priviliģētajiem ne? Kā ļoti labi redzams, maska nav uzvilkta nevienam. Kaut gan noteikumi paredz, ka tai ir jābūt. Un frizierim maska jāvelk kopā ar vairogu," sašutumu pauž "Delfi" lasītāja Justīne.

Saziņā ar portālu "Delfi" Samanta Tīna atzina, ka 1. decembrī tik tiešām apmeklējusi frizieri, un instagrama sekotāji nav kļūdījušies – video viņai patiešām uz sejas nav maskas. Māksliniece pauž sapratni par cilvēku sašutumu un skaidro: "Attiecīgajā momentā es dzēru kafiju un uz brīdi biji novilkusi masku, ikdienā es vienmēr velku masku un iesaku, aicinu to darīt arī citus. Es atvainojos, atzīstu savu vainu un apsolu laboties," teic Samanta Tīna. Viņa skaidro, ka frizierim maska bijusi uz sejas, tikai uz fotografēšanās/filmēšanās brīdi tā nolaista uz zoda: "Kārlis strādā tikai un vienīgi maskās!"
Foto: Publicitātes foto
Jāteic, ka sociālo tīklu lietotāji, sekojot sev mīļajām slavenībām un influenceriem, regulāri pamana savu elku iespējamos Covid-19 noteikumu pārkāpumus. Pagājušajā nedēļā tā gadījās populārajai influencerei Evelīnai Pārkerei, kura laikā, kad vēl darbojās aizliegums strādāt mākslīgo skropstu meistariem, publiskoja video ar skaistām skropstām, pieminot arī salonu, kur procedūra veikta, proti, "Kinzla Beauty" pie meistares Kristiānas Zeidakas.
Foto: Privātais arhīvs

Pēc "Delfi" intereses nākamajā dienā šis "instastorijs" vairs nebija atrodams Evelīnas piedāvātajos materiālos, jo tika dzēsts. Bet Evelīnas sabiedrisko attiecību konsultants Deniss Ševeļovs skaidroja, ka jauniete skropstas uzlika divas dienas pirms ierobežojumu stāšanās spēkā, taču pašu video internetā ievietoja jau ierobežojumu laikā – lai morāli atbalstītu salonu grūtajos laikos. Portāls "Delfi" pārliecinājās, ka Kristiāna Zeidaka tobrīd nestrādāja, un Evelīna savas skropstiņas tiešām likusi pirms ierobežojumiem.

Atgādinām, ka šobrīd Covid-19 pandēmijas apstākļos ir atļauts darboties skaistumkopšanas saloniem, tostarp frizieriem un skropstu meistariem, taču noteikumi paredz, ka mutes un deguna aizsargmaskas ir obligātas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!