Foto: Publicitātes attēli
Noslēdzies šovs "Lauku sēta", kur finālā vairākās kārtās sacentās simpātiskā Linda Šamanska, drosmīgā Sintija Untāla, trakulīgais Juris Jakubanecs jeb Jurčiks, centīgais Viljams Dāvidsons un shēmotāja Dana Gulbe.

Spraigā un sīvā konkurencē tika noskaidrots uzvarētājs – Jurčiks no Dobeles, kurš ieguva galveno balvu – "Stiga" raideri 7000 eiro vērtībā, savukārt 2. vietu šovā ieguva Viljams, bet 3. vietā ierindojās Sintija.

Šī sezona "Lauku sētā" saimniecībā "Joki" jūras krastā ir bijusi spraiga un notikumiem bagāta - dalībnieki neiztika bez kašķiem un jaunām draudzībām, koalīcijām, shēmām un intrigām, kā arī savstarpējām nesaskaņām, taču neskatoties uz to - visi dalībnieki strādāja čakli. Šova "Lauku Sēta" saimnieki - Ieviņa un Ainars ar lielu gandarījumu un prieku ir novērtējuši dalībnieku paveikto, viņiem ir izdevies piepildīt vairākus saimnieku sen lolotus sapņus. Ir nokrāsots gan lielais šķūnis, gan atjaunots baseins, uzbūvēts rotaļu laukums, tiltiņš, bāka un pat izveidotas šūpoles jūrā.

Pirms fināla noslēguma cīņas Jānis Rāzna pārsteidza dalībniekus – šovā ierodās iepriekšējās sezonas uzvarētājs Aigars un 2. vietas ieguvējs Normunds, lai sniegtu kaujas uzvaras recepti. Aigars sniedz pamācību Jurčikam, Normunds – Viljamam.

Noslēdzošajā kārtā vīriem tika pārbaudītas gan zināšanas par šovu, gan fiziskā sagatavotība – enkuru medības jūrā, airēšana uz SUP dēļa, puzles salikšana, apslēpto dārgumu atrašana u.c. Šajā kārtā, lai arī ļoti sīvā cīņā, Viljams izvirzījās vadībā.

Spraigie pārbaudījumi noslēdzās ar pēdējo uzdevumu – lādes atvēršana, kur Jurčikam uzspīdēja veiksme un viņš pirmais atrada īsto atslēgu, kļūstot par "Lauku sētas" 7. sezonas uzvarētāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!