Foto: DELFI

Bijusī veselības ministre Ilze Viņķele kanāla "STV Pirmā!" veidotajā raidījumā "Kad viņas satiekas" atklājusi, ka nemēdz iedziļināties komentāros internetā, jo viņai "nervi netur".

"Tos politiķus tā kā ļoti nemīl, bet aizbrauks uz to kultūras namu un, protams, tur tas puķu pušķis būs pretim. Un tu domā – nu, priekš kam? Izrunājieties labāk, lai arī cik tā saruna asa," raidījumā teic eksministre, piebilstot, ka "mani uzvelk stulbums, arī liekulība un glaimošana – tas tā drusku šermuļus uzdzen".

Viņķele pati nelasot komentārus, kuros apspriesta. Ilze atklāti saka, ka pati tos neskatoties, jo "nervi neturot." Savukārt par pozitīviem komentāriem Ilzi informējot draugi.

Uz raidījuma vadītājas Kristīnes Virsnītes repliku, ka Viņķele ir vairāk tāda "hipsterīga" sieviete, viņa atbild lakoniski: "Kāda esmu, tāda esmu!"

"Es, iespējams, pat pārspīlēti cenšos nedarīt tā, kā domā, ka vajadzētu. Ja man ir jāizliekas, man pazūd daļa tās enerģijas un jaudas. Man nav vienalga, kā es izskatos – tā būtu milzīga melošana. Skaidrs – kam nepatīk izskatīties labi, bet nenormāli būtiski ir nepazaudēt savu identitāti. Darbs prasa noteikti pielāgošanos, bet kāpēc lai es "saietu ministrā" un pēkšņi iedomātos, ka visi tie cilvēki, kas tos pušķus sūta, patiešām grib tos sūtīt?" raidījumā spriež amatu zaudējusī eksministre.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!