Foto: Privātais arhīvs
Ļaužu mēlēs Krievijā atkal nokļuvusi Rīgā dzimusī aktrise Agate Muceniece: soctīklos publiskotos paparaci foto esot redzama viņa kopā ar precētu cilvēku.

"Telegram" kanālā "Saviesīgās dzīves hronikas" aizvakar tika publiskoti divi paparaci foto – vienā kāds pārītis – it kā Muceniece un Šipenko – uz ielas apkampjas un saskūpstās, bet otrā kadrā redzami kādas izrādes apmeklētāji, starp kuriem esot arī Šipenko kopā ar Mucenieci.

Klims Šipenko nu jau desmit gadus ir precējies ar scenāristi Soņu Karpuņinu, abi audzina viņas meitu un kopīgo dēlu. Kamēr runas par Mucenieces romānu ar laulātu vīru uzņem apgriezienus, medijs "StarHit" centies noskaidrot, cik pamatotas ir šīs baumas, ka paparaci kadros tiešām redzami Šipenko ar Mucenieci.

Mucenieces pārstāve Mariama Andrejevska pauda: "Par savu privāto dzīvi Agate neizpaužas, viņa to tur noslēpumā. Bet viņa nekad neatļautos attiecības ar precētu vīrieti, jo tā dara tikai sievietes ar zemu sociālo atbildību. Nekāda romāna viņai nav," atbildē vēstīja aktrises labā roka.

Jāpiebilst, ka Muceniece arī agrāk skarbi izteikusies par sievietēm, kuras cenšas no ģimenes aizvilt precētus vīrus. Kā zināms, Muceniece pērnvasar šķīrās no Krievijā slavenā aktiera Pāvela Prilučnija, viņas divu bērnu tēva. Prilučnijs pēc tam tabloīdos ticis "sapārots" ar vairākām sievietēm, bet par Mucenieces attiecībām ar pretējo dzimumu ticamu ziņu nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!