Foto: Vida Press

Britu kino zvaigzne Hjū Grants intervijā Markam Meronam britu podkāstā "WTF" ieskicējis iemeslus, kādēļ tālajā 1995. gadā viņam paslīdēja kāja sānsoļa virzienā.

1995. gadā attēls ar policijas foto rotāja vai visas pasaules tabloīdu pirmās lapas – Losandželosas policijas iecirknī nonācis slavenais aktieris Hjū Grants un arī tumšādaina prostitūta Divaina Brauna. Abi bija pieķerti automašīnā seksuāla rakstura darbībās, un Grantam tas maksāja daudz.

Tobrīd viņš jau astoņus gadus bija precējies ar aktrisi Elizabeti Hērliju, un nekas neliecināja, ka Grantam būtu pamatota vajadzība maigumu un mīļumu meklēt citas sievietes apskāvienos, tomēr tā notika, un sānsoļa skandāls izvērtās ilgspēlējošā notikumā aktiera dzīvē – viņā bija vīlušās virkne sievieši kārtas fanu un arī Elizabetes jūtas pret vīru it kā esot atdzišusas. Tiesa, pāris izšķīrās tikai 2000. gadā.

Šobrīd 60 gadus vecais Grants intervijā "WTF" podkāstā skaidro, ka došanos ielās prostitūtas meklējumos veicinājis viņa ārkārtīgi sliktais noskaņojums pēc tam, kad pats aktieris noskatījās savu veikumu filmā "Deviņi mēneši" ("Nine months"). Grants tovakar bijis tik neapmierināts ar sevi, ka šīs skumjas vajadzējis ātri nomākt un "viena lieta noveda pie citām".

Grants Sanseta bulvārī Losandželosā par 60 dolāriem nopircis prostitūtu Braunu, lai viņa veiktu viņam orālo seksu automašīnā.

Tas beidzās ar aizturēšanu un policijas sodu – 1000 dolāru plus izglītošanās AIDS izplatības jautājumos. Divainu Braunu notiesāja uz 180 diennaktīm ieslodzījumā un probācijas uzraudzību.

Vēlāk gan Divaina, īstajā vārdā Stella Marija Tompsone, savu sakaru ar aktieri monetizēja, no publikācijām gūstot vismaz viena miljona dolāru peļņu.

Aktieris no Elizabetes Hērlijas ir šķīries jau 20 gadu, taču viņiem patlaban ir labas un draudzīgas attiecības. Grantam ir kopumā pieci bērni. Ne viņš, ne Hērlija vēlreiz nav devušies laulībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!