Foto: Privātais arhīvs

Šonedēļ kanāla STV "Pirmā!" dāmu raidījumā "Kad viņas satiekas" viesojas uzņēmēja un ietekmīgā influencere Elīna Didrihsone.

Nav noslēpums, ka tieši Elīnas efektīgā āriene tiek daudz apspriesta sociālajos tīklos. Sarunā ar raidījuma vadītājām Dagmāru, Sandu un Kristīni 23 gadus vecā uzņēmēja atklāj, kāda ir viņas pašas attieksme pret dažādiem skaistuma uzlabojumiem, ko sev veikusi.

Uz Dagmāras Legantes jautājumu, cik lielas ir atšķirības starp Elīnu instagramā un Elīnu realitātes ikdienā, uzņēmēja teic, ka pēc savas būtības viņa ir vienkāršs cilvēks. "Bet tas, ka man patīk skaisti un šiki, tas arī ir fakts," raidījumā skaidro Didrihsone, kura allaž ir krāšņi saposusies, efektīgi uzkrāsojusies. Pat ikdienišķās pastaigās gar jūru viņai ir svarīgi "iet skaistai". Kosmētiku viņa nomazgā tikai uz nakti. "Un no rīta atkal ceļos un krāsojos. Man nav mājas dienas," par sevis kopšanu teic influencere.

Savukārt Sanda Dejus interesējas: vai Elīna uzlabojumus sevī veic tāpēc, lai būtu sava vīrieša mīlēta, vai lai patiktu pati sev? "Man ļoti patīk tas, kāda es tagad izskatos," teic Elīna un piebilst, ka vīrs Nauris viņai nekad neko nav aizliedzis, turklāt viņai būtu žēl, ja tā kādreiz notiktu. Nauris atbalstījis gan mākslīgo matu pieaudzēšanu, gan silikona krūšu ielikšanu, savukārt pielīmētās skropstas viņa nēsājusi vēl pirms iepazīšanās ar vīru.

Iespaidīgās krūtis Didrihsone sarūpējusi kā dāvanu sev un vīram taisni uz laulāšanos. "Operācija man bija pirms kāzām," skaidro uzņēmēja. Vīrs viņas jaunos apaļumus ieraudzījis burtiski pie altāra! Līgava bija tērpta baltā kleitā, un pacelts plīvurs... "Nu, labi, ka pazina!" raidījumā joko Dejus.

Kā zināms, Elīna Didrihsone savas krūtis veidojusi Lietuvā par vairākiem tūkstošiem eiro, savukārt pirmā intīmā tuvība ar mīļoto notikusi tikai kāzu naktī. Raidījumā Didrihsone piebilst, ka atkopšanās pēc krūšu palielināšanas bijis smags periods, un vīrs viņai tajā ļoti palīdzējis. Uzņēmēju pāris gredzenus mija 2017. gada ziemā.
Pilns "Kad viņas satiekas" raidījuma ieraksts TV ekrānos vērojams otrdien, 16. martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!