Foto: Privātais arhīvs
Par saderināšanos paziņojusi arhibīskapa Jāņa Vanaga vienīgā meita Elizabete Vanaga.

35 gadus vecā Elizabete pošas kāzām ar čehu izcelsmes klinšu kāpēju Deividu Komareku, liecina Vanagas publiskotā informācija sociālajos tīklos. Elizabete Vanaga jau daudzus gadus dzīvo un strādā ASV. Vanaga kopā ar līgavaini dzīvo Čikāgā, bet kā savu darbavietu norādījusi Rīgā bāzētu reklāmas aģentūru.

Vanaga "Instagram" platformā ievietojusi aizkustinošu video, kas filmēts Montanā, ASV. Video redzams bildinājuma brīdis – skaisto notikumu pāris piedzīvojis uz augstas klints, kurp nokļuvuši ar helikopteru. Pozējot pie lidaparāta, sievietes pirkstā redzams skaists gredzentiņš. "Mūsu 'vienmēr mūžīgi' ir sācies," pie video raksta arhibīskapa meita.

Iepriekš Vanagai Amerikā bija romantiskas attiecības ar informācijas tehnoloģiju industrijā strādājošo Šonu Hatčetu, taču šī draudzība ar saderināšanos nevainagojās.

Vēl senāk Elizabete bija kopā ar tobrīd slavenākās sabiedrības dāmas Anetes Sončikas brāli, bijušā Valsts ieņēmumu dienesta vadītāja Andreja Sončika dēlu Jāni Sončiku. Pēc vairāku gadu draudzības šī savienība pajuka, bet Elizabete pārcēlās dzīvot uz ASV.

Elizabete publiskajā telpā un pašmāju dzīvesstila presē pirms aptuveni 13 gadiem tika kritizēta par pārlieku lielu aizraušanos ar izklaidēšanos un burziņu apmeklēšanu – viņai tolaik bija cieša draudzība ar "Latvijas ballīšu karalieni" dēvēto Aneti Sončiku. Abas visai bieži bija kopā manāmas Vecrīgas klubiņos, kur dzīrošana nereti ievilkās līdz agrai rīta stundai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!