Oktobris ierasti ir Helovīna mēnesis, kam piederas nedaudz drūmas un šaušalīgas kinolentes. 22. oktobrī savu pārcelto pirmizrādi piedzīvos Edgara Raita psiholoģiskais trilleris "Last Night in Soho", kas vedīs ceļojumā uz Londonu 1960. gadā.

Galvenajās lomās savu aktierspēli atrādīs Anja Teilore-Džoja, Tomasīna Makenzija, Mets Smits, Terenss Stamps un Diāna Riga, savukārt sižetiskā līnija vīsies ap kaislīgu un talantīgu dizaineri vārdā Eloīze, kurai piemīt neizskaidrojamas spējas ceļot laikā. Tieši šādā veidā viņa sastop savu elku – žilbinošo amatieru līmeņa dziedātāju –, taču šie viņas ceļojumi nepaliek bez ievērojamām un šaušalīgām sekām.

Intervijā "Empire" režisors Raits sacījis, ka sākotnēji viņš vēlējies Eloīzes lomu uzticēt Teilorei-Džojai, taču pārdomāja pēc tam, ka redzēja viņu, atveidojot "nevainīgu meiteni, kas iemesta situācijā" šausmu trillerī "Sašķeltais" ("Split"). Savukārt, runājot par Makenziju, viņš norādījis: "Viņa ir lieliska [filmā "Last Night in Soho"]. Viņa ir tik jauna un trausla, un tas filmu padarīs vēl divtik baisu."

Ja pasaulē nevaldītu pandēmija, šo kinolenti uz lielajiem ekrāniem mēs skatītu jau aizvadītā gada rudenī. Vēlāk to pārcēla uz aprīli, taču šobrīd lielā diena noteikta oktobra beigās.

Jāteic, ka Teilores-Džojas popularitāte pēdējā laikā tikai aug augumā. 2020. gada nogalē viņa pasauli pārsteidza ar veikumu "Netflix" miniseriālā "Queen's Gambit", kas, ļoti iespējams, daudziem lika no plauktiem izcelt noputējušo šaha kasti un beidzot to likt lietā. Tāpat nākotnē viņu redzēsim iejūtamies Furiozas lomā no "Trakā Maksa" franšīzes – viņa jaunā kinolentē parādīs, kāds tad ir bijis Šarlīzes Tēronas atveidotās dumpīgās imperatores dzīves ceļš pirms iepazīšanās ar Maksu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!