Foto: Kadrs no video

Multimākslinieks Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers šogad saderinājās ar mīļoto vīrieti, fitnesa treneri Jāni Miņinu. Satikušās un iepazinušas arī abu vīru ģimenes.

Kašers un Jānis laiku lieki netērē un aktīvi gatavojas kāzām. Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" kameru priekšā pirms lielā notikuma abu ģimenes svinēja saskanīgā pāra mīlestību, daloties ar daudziem laba vēlējumiem.

"Lai viņi būtu laimīgi kopā gan mazās, gan lielās laimītēs. Lai dzīve veiksmīgi iet uz priekšu kā pa pavedienu," tā abiem vēl Kašera mamma.

Par kāzām bija ko teikt arī Kaspara tētim Arnim: "Es tagad nevaru saprast, kas Jānis man ir – znots vai znote? Es kā muzikants esmu spēlējis ļoti daudzās kāzās, bet šādā situācijā tāpat nemāku pateikt to lietu. Bet izvēle Kasparam ir laba... Man patīk Jānis – viņš ir tāds stalts un atlētisks, nodarbojas ar sportu. Es ceru, ka viņiem viss izdosies. Lai dzīvo laimīgi un saticīgi. Es visu atbalstu."

Savukārt Blūma-Blūmaņa brālis vēlēja viņam turpināt iet uz priekšu tādā pašā tempā, kā tagad: "Es ticu, ka viņam viss izdosies!"

"Delfi" jau vēstīja, ka Kašers un Jānis vēl nav publiski pavēstījuši, kāds pēc kāzām būs viņu uzvārds. Kāzu ceremonija plānota 22. jūnijā Kopenhāgenā, Dānijā, jo Latvijā viendzimuma laulības nav atļautas. Puišu kāzas tiks demonstrētas "STV Pirmā!" kā realitātes šova speciālizlaidums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!