Foto: Privātais arhīvs
Latviešu basketbolistes Sabīnes Niedolas laulībā ar amerikānieti Andželu Tisdeilu ienācis otrais bērns, liecina Tisdeilas publiskotais sociālajā tīklā "Instagram".

"Brāļi ir brāļi," attēlu sēriju instagramā komentē nu jau divu bērnu mamma Andžela Tisdeila, latvietes Sabīnes Niedolas laulātā dzīvesbiedre.

Niedola iznēsājusi un laidusi pasaulē jau otro mazuli, un jaundzimušais ir zēns. Zīdainītis pirmo reizi parādīts lauleņu draugiem, radiem un svešiem sekotājiem interneta vidē. Attēlu sērijā redzams, kā jaundzimušo lolo Niedolas un Tisdeilas vecākais dēlēns. Ne viena, ne otra dēlēna vārds no viņu mammām publiski nav izskanējis.

Jau vēstīts, ka šogad Niedola un Tisdeila atzīmēja četru gadu jubileju, kopš abas ir precējušās. Tas notika Vācijā – valstī, kur atļautas viendzimuma laulības. Dāmas apprecējās 2017. gada 17. novembrī, taču publiski par šo faktu Niedola paziņoja tikai gadu vēlāk.

1991. gadā Liepājā dzimusī Niedola ar par sevi nedaudz vecāko Tisdeilu satuvinājās, dzīvojot un spēlējot Vācijas klubā "Royals". Patlaban pāris dzīvo Kalifornijā, ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!