Pēdējo reizi tā kārtīgi par Vilu Smitu runājām 2020. gadā, kad uz ekrāniem iznāca ilgi gaidītais un sulīgais gabals "Bad Boys For Life", taču aktieris nebūt neplāno kino faniem ļaut par sevi aizmirst. Viņš atgriezīsies ar galveno lomu sporta drāmā "King Richard", kurā Smits iekāps tenisa zvaigžņu Serēnas un Vīnusas Viljamsu tēva un trenera kurpēs.

Vēl toreiz jaunās un perspektīvās sportistes filmā atveidos Sanija Sidnija un Demija Singltona, savukārt Toniju Goldvinu un Džonu Berntālu redzēsim attiecīgi treneru Pola Koena un Rika Mači ampluā. Protams, stāsts nebūtu pilnīgs bez meiteņu mammas piedalīšanās, kuru atveidos Aundžanue Elisa. Aktieru sastāvs filmā izpildīs režisora Reinaldo Markusa Grīna ("Monsters and Men") ieceres.

Ričards Viljams ir ļoti interesanta personība, tāpēc nav pārsteigums, ka ar viņu galvenajā fokusā tapusi arī filma. Nupat publicētais treileris parāda, ka mūsu acu priekšā redzēsim Ričarda centienus darīt visu iespējamo, lai abas atvases sasniegtu viņām šūpulī ieliktās zvaigznes un kļūtu par profesionālām tenisa spēlētājām, kas mainīs pasauli.

"Es viņām uzrakstīju 78 lapu garu karjeras plānu, pirms viņas vispār bija piedzimušas," teic Ričards, kurš aizlauztā balsī Serēnai un Vīnusai arī sacījis: "Jūs pārstāvēsiet ikvienu tumšas ādas krāsas meiteni šajā pasaulē."

"Warner Bros" filmu prezentē kā patiesu, iedvesmojošu stāstu par Ričardu Viljamsu – nenovērtētu tēvu, kurā mīt nerimstoša vēlme un vīzija, kā mainīt spēli, un kurš pielicis roku divu neparasti talantīgu un izcilu sportistu audzināšanā. Vēstīts, Serēna un Vīnusa mainīja tenisa pasauli uz visiem laikiem. Jāpiebilst gan, ka viņa metodes nebūt nav saucamas par tradicionālām, taču tieši Ričards spēja Komptonas meitenes pārvērst sporta leģendās. "King Richard" ir kinolente par ģimenes spēku, vērtībām, neatlaidību un nelokāmību, kas kalpo kā līdzeklis, lai sasniegtu pat šķietami neiespējamo.

Sporta drāmas pirmizrāde vairs nav aiz kalniem – uz kinoteātru ekrāniem tā nonāks 19. novembrī un vienlaicīgi būs skatāma arī "HBO Max" platformā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!