Pēc tam, kad 22. augusta vakarā sociālajos tīklos sāka klīst ar nepacietību gaidītās asa sižeta piedzīvojumu filmas "Spider-Man: No Way Home" treileris, klajā laists arī oficiālais ieskats "Marvel" potenciālajā kases grāvējā. Tajā Pīteram Pārkeram nāksies stāties pretī savam brutālākajam ienaidniekam – un tā ir viņa pagātne.

"Zirnekļcilvēka" iepriekšējās daļas pēdējos mirkļos notiek necerētais – Pārkera patiesā identitāte tiek atklāta pasaulei. Tagad vidusskolas audzēknim Pārkeram jācenšas darīt visu iespējamo, lai savu dzīvi no pilnīga haosa atgrieztu daudzmaz normālās sliedēs. "Ja nu kas, es nekad negribēju tev melot," publicētajā treilerī Holands teic savai ekrāna partnerei Zendajai. "Bet kā tu kādam vari pastāstīt, ka esi Zirnekļcilvēks?"

Cenšoties rast šai situācijai kādu pārdabisku risinājumu, Holanda atveidotais varonis vēršas pie doktora Streidža (Benedikts Kamberbačs) ar cerību, ka pastāv kāda burvestība, kas notikušo padarīs nebijušu. Lai gan tā var būt ārkārtīgi bīstama, Streindžs tomēr riskē, kā rezultātā tiek pavērtas durvis uz MCU multiversu, kur abiem draud pamatīgas briesmas. Skaidrs ir viens, tālākie notikumi ir pamatīgs prāta mežģis, ņemot vērā, ka filmā atgriežas citu labi zināmu un iemīļotu filmu varoņi.

Zendaja kinolentē atgriezīsies MJ lomā, savukārt Džeikobs Batalons – kā Neds Līds. Zirnekļcilvēka jaunajā cēlienā Marisa Tomei atveidos Meju Pārkeri, bet Benedikts Vongs – Vongu. Trešo reizi pie franšīzes galvenās stūres atgriezies režisors Džons Vatss.

Šobrīd plānots, ka "Spider Man: No Way Home" skatītāji kinoteātros varēs novērtēt pēc 17. decembra pirmizrādes. Ja viss notiks pēc plāna, šī būs ceturtā "Marvel" kinolente, kas šogad sagaidījusi savu lielo dienu.

Filmas oficiālajā "Twitter" kontā tās veidotāji pateicās visiem, kuri skatās oficiālo treileri. Tāpat pie reklāmas videorullīša viņi retoriski vaicā: "Kas tikko vispār notika?!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!