Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Pašmāju supergrupas "Prāta vētra" taustiņinstrumentālists Māris Mihelsons pošas kāzām, šonedēļ raksta dzīvesstila izdevums "Privātā Dzīve".

Pirms sešiem gadiem izira Māra Mihelsona laulība ar daiļo Santu Bindemani, kura laidusi pasaulē divus Mihelsona bērnus – meitu Maiju un dēlu Andreju. Pēc laulības kraha Mihelsons ilgāku laiku bija bez draudzenes, bet 2018. gadā sabiedrībā parādījās kopā ar Banku augstskolas absolventi Lauru Arāju. Šobrīd viņa strādā auditorkompānijā "Deloitte".

Nu Māris un Laura gatavojas kāzām, liecina "Privātās Dzīves" apcirkņos nonākusi informācija. Mihelsons esot bildinājis savu draudzeni. "To, ka kļuvusi par Mihelsona līgavu, Arāja gan izvēlējusies paturēt noslēpumā. Par to, ka ir kopā ar Māri, sociālajos tīklos vēsta vien dažas draugu publiskotas fotogrāfijas," raksta žurnāls.

Ja kāzas notiks, tās Mihelsonam būs otrās laulības. Viņa bērnu māte Santa Bindemane drīz pēc šķiršanās kļuva par arhitekta un vīnu pazinēja Mārtiņa Pīlēna kundzi, ģimene ar bērniem nu jau pāris gadus dzīvo Austrijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!