Tas brīdis, kad kāds "Oskara" ieguvējs atrāda savus nākamo veikumus pēc prestižās balvas ielikšanas kabatā, vienmēr tiek gaidīts ar lielu nepacietību. Nu pienākusi Vakīna Fīniksa kārta, kurš savu vietu atradis Maika Milsa drāmā "C'mon c'mon".

Kas attiecas uz pirmizrādi, "A24" met acis uz novembri, lai paspētu kinolenti nogādāt pie skatītājiem vēl pirms apbalvojumu sezonas, vēsta "Deadline". Konkrēts datums gan vēl nav izziņots.

Drāmā "C'mon c'mon" Fīnikss atveido sev neraksturīgu lomu – vienkāršu un parastu indivīdu Džoniju. Šis ir stāsts par attiecībām starp pieaugušajiem un bērniem, pagātni un nākotni. Notikumu gaitā vīrietim veidojas pavisam niecīgas, taču arī transformējošas attiecības ar astoņus gadus veco māsas dēlu Džesiju (Vudijs Normans), ar kuru kopā viņš "tiek iemests" tālākajā ceļā – no Losandželosas uz Ņujorku, bet pēcāk – Ņūorleānu.

Pusotru minūti garais drāmas tīzeris sniedz nelielu ieskatu Džonija un Džesija attiecībās viņu ceļojuma "Losandželosa – Ņujorka" laikā. Paralēli varam dzirdēt Fīniksa varoni stāstnieka lomā, pirms miega lasot savam mazajam radiniekam priekšā fragmentus no Klēras A. Nivolas 2014. gada bērnu grāmatas "Star Child".

Lomas filmā atveido jau minētie Fīnikss un Normans, kā arī Gabija Hofmane Džesija mammas lomā, Džabukijs Jangs-Vaits un citi. Šī ir pirmā Milsa kinolente pēc 2016. gada veikuma "20th Century Women", par kuru viņš tika nominēts prestižajai "Oskara" balvai "Labākā oriģinālscenārija" kategorijā. Iepriekš viņš režisora krēslā sēdējis tādām filmām kā "Nelāgs ieradums" ("Thumbsucker") un "Iesācēji" ("Beginners").

"Sasodīts, šī grāmata," pēc vāku aizvēršanas zem deguna nomurmina Džonijs. Uz šo frāzi Džesijs viņam atbild ar novērojumu, ka onkulis ir apraudājies. "Nē, es neraudu," teic Fīniksa varonis, taču Džesijs paliek pie sava. "Tu noteikti raudi," tā mazais zēns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!