Kritiķu atzinīgi novērtētā "HBO" drāma ar daudzu iemīlēto un reizē arī nežēlīgāko ģimeni atgriežas ātrāk, nekā liela daļa bija cerējusi! Jau novembrī saņēmām pirmo zīmi, ka Roja dinastija ir gatava iznīcināt ikviena dzīvību, taču jūnijā mums parādīja trīs sekundes jauno kadrus, kas paslēpti "HBO Max" reklāmā. Taču nu beidzot mums ir pieejams arī treileris, kas sniedz ieskatu šīs sezonas dramatiskajā Roju ģimenes sadzīvē.

"HBO" ir laidis klajā trešās sezonas "Succession" treileri ar nosaukumu: "Ūdenī ir asinis". Deviņu sēriju sezona debitēs kanālā "HBO" un būs pieejama arī straumēšanas kanālā "HBO Max".

Šis satīriskais stāsts par disfunkcionālo Roju ģimeni un viņu globālo mediju impēriju 2020. gadā "Emmy" ceremonijā triumfēja kategorijā "Labākais dramatiskais seriāls", taču Džeremijs Strongs plūca laurus par tēlojumu šajā seriālā kā labākais aktieris drāmas kategorijā.

Jaunajā sezonā Logans Rojs (Braiens Koks) nonāks bīstamā situācijā, cenšoties nodrošināt ģimenes, politiskās un finansiālās alianses pēc tam, kad viņam uzbrūk dēls Kendals (Džeremijs Strongs). Iepriekšējās sezonas beigās Kendals Rojs paguva izstāstīt "spārdzienbīstamo" atzīšanos, nosaucot tēvu par "ļaundabīgu klātesošo, kausli un meli". Treilerī nepārprotami redzams, ka Roju ģimenes bērni gatavojas karam pret savu tēvu Loganu, kā arī viens pret otru.

"Viņš ir mūsu tētis, bet grib mani sūtīt uz cietumu," Kendals stāsta saviem radiem. "Viņš darītu to pašu ar visiem mums."

Treileris piedāvā ieskatu Itālijas vidē, Šivas (Sāra Snuka) nepārtrauktajā misijā, lai iegūtu varu un kontroli pār ģimenes biznesu, brālēna Grega (Nikolass Brauns) aliansē ar Tomu ( Metjū Makfadjens) un daudz ko citu.

Papildus ļoti gaidītajai 3. sezonas drāmai pēdējā daļā būs ievērojami aktieru papildinājumi: Adriens Brodijs un Aleksandrs Skašgords pievienoties seriāla drāmai, kad tā atgriezīsies rudenī. Drāmas tapšanā piedalās arī Kierans Kalkins, J. Smits-Kamerons, Alans Ruks. Tāpat pēc filmēšanas noslēguma nāca gaismā ziņas, ka šausmu filmas "Raw" zvaigzne Ella Rumfa ir pievienojusies "Succession" aktieriem trešajā sezonā. Pagaidām nav informācijas par Rumfas varoni, taču zināms, ka viņa bija viena no aktrisēm, kas filmējās Itālijā.

Pagājušā gadā šī drāma kopumā ieguva septiņas "Emmy" balvas, arī nominācijā "Labākais dramatiskās seriāla režisors" titulu saņēma "Succession" režisors Andrijs Parehs, taču par labāko dramatiskā seriāla scenārija autoru atzīts seriāla scenārists Džesijs Ārmstrongs. Komandā darbojas arī izpilproducenti Ādams Makejs, Frenks Ričs, Kevins Mesiks, Džeina Trantere, Tonijs Roče, Skots Fergusons, Džons Brauns un Vils Ferels.

Aktieris Marks Blums, kurš pirmajā un otrajā sezonā spēlēja kruīza nodaļas operatoru Bilu, nomira komplikāciju dēļ, kas bija saistītas ar saslimšanu ar koronavīrusu pagājušajā gadā. Jautājums, vai seriāls atradīs veidu, kā viņu aizstāt, izvēlēsies nerunāt par viņa aiziešanu, vai kā citādi apslēps Bila nebūšanu seriāla, tas vēl ir jānoskaidro!

Roju ģimene pie skatītājiem atgriezīsies svētdien, 17. oktobrī. "HBO" drāmu pārraidīs katru svētdienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!