Foto: AFP/Scanpix/LETA
Izjukusi miljardiera Īlona Maska mīlas savienība ar viņa draudzeni un dēla māti dziedātāju Graimsu, piektdien ziņo medijs "Page Six". Abu kopīgais mazulis šobrīd ir vienu gadu vecs.

"SpaceX" un "Tesla" uzņēmumu dibinātājs, 50 gadus vecais vizionārs Īlons Masks vairs nav kopā ar savu draudzeni, kanādiešu dziedātāju Graimsu, kura pērn laida pasaulē Maska kopskaitā sesto mazuli – dēlu, kuram tika dots ļoti īpatnējs personvārds X Æ A-12.

"Mēs esam šķīrušies, taču joprojām regulāri tiekamies uz labas nots," paudis Masks, komentāra sniegšanas brīdī būdams kopā ar savu ģimeni. Masks skaidro, ka "SpaceX" vajadzību dēļ viņš šobrīd dzīvo Teksasas štatā un daudz ceļo pa ārzemēm, savukārt dēla māte lielākoties uzturas Losandželosā, kur Graimsa arīdzan strādā.

Nupat septembra izskaņa notikušajā "Met Gala" prestižajā slavenību parādē Metropolitēna operā pāris bija ieradies kopā, taču uz sarkanā paklāja Graimsa gozējās viena pati, norāda ASV tabloīdi. Vēl citus saviesīgus pasākumus viņi apmeklējuši atsevišķi.

33 gadus vecā Graimsa (īstajā vārdā Klēra Elisa Bušēra) attiecības ar krietni vecāko uzņēmēju Masku sāka 2018. gadā pēc saziņas tviterī. 2020. gada maijā Graimsa laida pasaulē dēlu, kas viņai ir pirmais bērns.

Puisēns X Æ A-12 ir Īlona Maska sestā atvase. "Teslas" vadītājs bijis precējies trīs reizes, no kurām divas reizes ar vienu un to pašu sievieti. Masks ar Graimsu nav precējušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!