Foto: Privātais arhīvs
Septembra beigās laulības 15. gadu jubileju atzīmēja dziedātāja Marija Naumova un uzņēmējs Raitis Bullītis. Kā māksliniece atklājusi TV sarunu šovā "Kad viņas satiekas", Bullītis savu nākamo sievu bildinājis jau desmitajā dienā pēc abu iepazīšanās.

Populārā dziedātāja Marija Naumova 2006. gadā salaulājās ar uzņēmēju Raiti Bullīti, šogad svinot laulības 15. gadadienu. Šobrīd Naumova ir 48 gadus veca, bet vīram ir 52 gadi.

Kopš bildinājuma bija pagājis tikai gads, bet pats bildinājums sekojis jau otrajā nedēļā pēc iepazīšanās. Turklāt arī abu satikšanās reizē Raitis licis lietā intrigu un samānījies, ka nekad nav dzirdējis par Mariju, bet jau pirmajā randiņā vīrietis atzinies, ka lasījis ne vienu vien viņas interviju. Desmitajā abu pazīšanās dienā Bullītis sagaidījis dziedātāju lidostā atlidojam no Parīzes, lai aizvestu viņu uz Jaunpils pili un bildinātu.

"Mūs pārģērba tajās senajās drēbēs, pils numuriņā bija rožlapiņas un senā mūzika. Teikšu godīgi - es esmu naiva meitene un pat tad, kad viņš mani bildināja, nesapratu, ko viņš man prasa, jo es to nebiju gaidījusi," viesojoties "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas," stāsta Naumova. Viņa atklāj, ka jāvārdu teikusi, daudz nedomājot, – viss noticis ļoti viegli un dabiski, viņa jutusies tā, ka satikusi sen, sen pazīstamu cilvēku.
Raitim Bullītim jau bija meita no iepriekšējām attiecībām, un 2010. gadā pasaulē nāca arī viņa un Marijas kopīgā atvase – dēls. Ģimene ilgu laiku dzīvoja Parīzē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!