Savā jaunākajā kino lomā Dženifera Lopesa apprecas, tomēr ne ar vīrieti, kuru viņa bija gaidījusi... Ko tu teiktu, ja no miljoniem skatītāju pasaules superzvaigzne izvēlētos tieši tevi, lai kļūtu par tavu sievu? Tā arī mēdz gadīties! Kad Lopesas atveidotā superzvaigzne koncertā starp skatītājiem ierauga matemātikas skolotāju Čārliju (Ouens Vilsons), kurš tur plakātu ar uzrakstu "Marry Me!", Katalina pieņem Čārlija nedomāto bildinājumu un aicina viņu uz skatuves, sakot "Jā!". Piekritīsiet, ka šis šķiet ideāls romantiskā mīlas stāsta sākums?!

Kinostudija "Universal Pictures" publiskojusi Dženiferas Lopesas filmas "Marry Me" treileri, kas kinoteātros nonāks 11. februārī, tieši pirms Valentīna dienas, ziņo "Variety".

Romantiskā komēdija seko 52 gadus vecās Lopesas atveidotajai pasaules mēroga superzvaigznei Katalinai, kura koncerta laikā apprecas ar pilnīgu svešinieku (Ouenu Vilsonu) pēc tam, kad uzzinājusi – līgavainis Bastians viņu krāpj. Treileris arī atspoguļo to, kā pāris šķietami iemīlas, lai gan viņu vienošanās paredz tikai trīs mēnešus ilgu laulības periodu.

Treilerī, ko Lopesa pirmdien kopīgoja arī ar faniem "Instagram" platformā, aktrise dzied dziesmu "On My Way" ar tekstu: "Katra salauztā sirds bija dzelteno ķieģeļu ceļš".

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Filmas "Marry Me" režisore ir Kata Koiro, kura ir režisore filmām "It’s Always Sunny in Philadelphia" un Netflix "Dead to Me".

Zīmīgi, ka visas Lopesas jaunākās filmas ir režisējušas sievietes, tostarp filmu "Afēristes" (“Hustlers”). 2020. gadā Lopesa intervijā izdevumam "Variety" skaidroja šo svarīgumu, proti, cik viņai ir būtiski, lai filmas režisore būtu sieviete. "Bieži vien vislabākā persona šim darbam ir tieši sieviete," sacīja zvaigzne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!