Foto: DELFI
Mākslas mecenāts un azarstpēļu uzņēmējs Jānis Zuzāns publiskos pašmāju sarīkojumos ar savu draudzeni līdz šim parādījies reti vai nemaz. Nu tas noticis – Zuzāns kopā ar mīļoto sievieti Ilzi saposušies devušies uz ikgadējo teātra mākslas lielāko notikumu "Spēlmaņu nakti".

Miljonārs Zuzāns uz "Spēlmaņu nakts" ceremoniju bija tērpies melnā uzvalkā ar koši sarkanu tauriņu, savukārt uzņēmēja mīļotā sieviete Ilze šarmēja elegantā melnā kleitā ar atklātu plecu daļu.

Šī ir viena no nedaudzajām reizēm, kad uzņēmējs ar jauno draudzeni apmeklējis publiskus pasākumus Latvijā, kuros pulcējas sabiedrībā zināmi ļaudis.

Kā zināms, "Spēlmaņu nakts" ik gadu vienuviet pulcē pašmāju izcilākos skatuves mākslas pārstāvjus. Šogad skatītāju zāle Dailes teātrī bija pilna – sanākuši gan teātra jomas profesionāļi, gan kultūras darbinieki, kā arī sabiedrībā atpazīstami cilvēki. Klāt bija arī Valsts prezidents Egils Levits ar kundzi Andru.
Jau vēstīts, ka Jānis Zuzāns šogad šķīrās no sievas Dinas, ar kuru kopā bija aizvadīti 40 gadi. Pēc laulības šķiršanas Zuzāns vairs neslēpa jauno mīļoto sievieti, kura, kā rakstīja pašmāju dzīvesstila prese, esot stiliste Ilze no Tukuma.

"Delfi" jau vēstīja, ka šogad visvairāk "Skatuves naglu" saņēma Dailes teātra Viestura Kairiša iestudējums "Smiļģis". Par citām nominācijām un balvu ieguvējiem lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!