Foto: EPA/Scanpix/LETA

Britu aktieris Toms Holands atklājis, ka ir gatavs nomainīt savu Zirnekļcilvēka kostīmu pret deju apaviem. Proti, 25 gadus vecais aktieris ir oficiāli apstiprinājis, ka atveidos leģendāro aktieri, dejotāju un dziedātāju Fredu Astēru gaidāmajā "Sony" biogrāfiskajā filmā, ziņo "Variety".

Saskaņā ar avotiem projekts vēl aizvien ir tikai sākuma stadijā, un šobrīd "Sony" ir atteicies komentēt šos jaunumus.

Savukārt Holands komentējis: "Ak, es spēlēju Fredu Astēru. Scenārijs parādījās jau pirms nedēļas, taču es to vēl neesmu lasījis, jo tas vēl nav man iedots. Es zinu tikai to, ka Eimijai Paskālai ir šis scenārijs. Viņa man piezvanīja un to paziņoja videozvanā, brīdī, kad es biju vannā," smejoties apgalvoja Holands."Bet, jā, es spēlēšu Fredu Astēru!"

Šīs ziņas nāk dažas nedēļas pēc tam, kad Zirnekļcilvēka producente un bijusī "Sony" vadītāja Eimija Paskāla sarunu šovā pastāstīja, ka vēlas Tomu Holandu Freda Astēra atveidošanai.

Nav skaidrs, kurš raksta šo projektu, bet Eimija Paskāla ir apgalvojusi, ka viņa esot redzējusi, ka Holands ir kā radīts šai lomai: "Tagad ir ļoti maz aktieru, kas ir daudzpusīgi tādā veidā, kāds ir viņš," pagājušajā mēnesī sacīja Eimija. "Un viņš ir vissmagāk strādājošais cilvēks, ko es pazīstu!"

Ziņas par to, ka Holands iejutīsies ikoniskā dziesmu un deju cilvēka tēlā, ir mazs pārsteigums, ņemot vērā viņa paša izpildītāja pieredzi. Holands savu aktiera karjeru sāka uz Londonas skatuves, no 2008. līdz 2010. gadam spēlējot titullomu mūziklā "Billy Elliot the Musical on the West End," vēsta "Deadline".

Savukārt Freds Astērs, kurš tiek dēvēts par vienu no visu laiku izcilākajiem populārās mūzikas dejotājiem, papildus savai skatuves karjerai Brodvejā un Vestendā septiņu gadu desmitu garumā filmējās vairāk nekā 30 kinomūziklos. Astēru parasti asociē kopā ar Džindžeru Rodžersu, kurš kopā ar viņu filmējies vairākās filmās, tostarp klasiskajās "Swing Time", "The Gey Divorcee" un "Top Hat".

Kamēr nav pienācis laiks kļūt par Astēru, Holands ir koncentrējies uz savu jaunāko iznācienu "Spider-Man: No Way Home", kas ir viņa uzstāšanās supervaroņa lomā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!