Foto: Privātais arhīvs

Pazīstamā influencere, tīkla mārketinga biznesmene un vairāku TV šovu varone Katrīne Sauliete raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāj, ka viņai un pilotam Pēterim Vasiļevskim ir nopietni plāni nākotnei, tostarp kopīgs mazulis. Viņa vēlas arī sievas statusu, taču tas pagaidām kavējas.

Katrīne Sauliete gada sarunu šovā "Kad viņas satiekas" stāstīja, ka ātri uzsākusi attiecības un kopdzīvi ar pilotu Pēteri, neko daudz par viņu nezinot, taču abu nojautas vienam par otru izrādījušās pareizas, proti, viņu starpā tiešām valdot īpaša un noturīga jūtu ķīmija.

Lai gan sarunas vadītājai Baibai Vītiņai šķita, ka viņa Saulietes rokā jau redz saderināšanās gredzenu, tā tomēr nav, jo Pēteris ir sievietei dāvinājis rotas, taču ne "to" gredzenu. Tomēr Vasiļevskis jau tāpat pasācis mīļoto saukt par savu sievu.

"Ja akmentiņš ir uz augšu, tas nozīmē, ka precēs," pārliecināta ir influencere. "Viņš mani jau sauc par sievu, bet es vēl neesmu. Man ļoti patīk sievas statuss. Es viņu pagaidām stopēju, jo tad, kad būšu sieva, tad arī tā mani varēs saukt. Ļoti ceru, ka viņam arī gribas," teic Sauliete.

Divu meitu māmiņa arīdzan pavēstīja, ka agrāk ideja par trešo bērnu viņai nav bijusi tuva, taču tagad dāma ir pārdomājusi. Iespējams, ka abiem būs arī kopīgs bērniņš. Tiesa, esot arī pāris apgrūtinoši aspekti, piemēram, Saulietes vecums un arī Pētera profesionālā nodarbošanās – pilota darbs, kas nozīmē bieži būt prom no mājām. Tomēr Sauliete pauž ticību, ka abiem būs kopīgs mazulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!