Foto: Privātais arhīvs
Dina Zuzāne, azartspēļu miljonāra un "Zuzeum" centra īpašnieka Jāņa Zuzāna šķirtā sieva sniegusi interviju žurnālam "Ieva", kurā cita starpā piemin arī Jāņa pašreizējo draudzeni. Starp viņu un Dinu nekādu attiecību nav un arī nebūs.

Kā zināms, Zuzānu pāris šogad paziņoja par šķiršanos pēc 40 kopdzīves gadiem. Laulībā izaugušas arī divas meitas, kurām vecāku šķiršanās nebija viegla. Pēc šķiršanās sadalījuši mantu, Zuzāni joprojām uztur cieņpilnas savstarpējās attiecības, vienlaikus Dina atzīst: eksvīra jauno draudzeni viņa negrasās pieņemt.

Izrādās, tieši Jāņa Zuzāna ideja bijusi tā, ka visi svētki ģimenē jāturpina svinēt kopā. Uz žurnālistes Aivas Kanepones jautājumu, ka šāds modelis taču paredz arī Zuzāna jaunās mīļotās pieņemšanu, sieviete skaidro: "Nē, man nav viņa jāpieņem. Uz mani tas neattiecas. Ja pēc tam nāks kāda cita, viņu es vēl varētu pieņemt, bet šo sievieti ne. Mani viņa neinteresē. Un ar neinteresantiem cilvēkiem es netiekos. Man ir savi principi," žurnālam teic Dina, kura saglabājusi pašcieņu un optimismu, un arī pati cer satikt jaunu mīlestību.

Zuzāne arīdzan atklāj, ka Jānis ir labs cilvēks, labs vectētiņš abu trim mazbērniem, un viņa nenožēlo kopdzīvē pavadītos 40 gadus – ļautos tam pašam, pat ja zinātu gala iznākumu.

No vīra viņa aizgāja tajā pašā dienā, kad uzzināja par sānsoli ar jauno draudzeni. Zuzāniem piederošās bagātības sadalītas līdzvērtīgi, un Dina to sauc par lielu veiksmi. Viņa rekomendē citām sievām nedzīvot nereģistrētās attiecībās, jo šķiršanās gadījumā bieži vien tad sievietes paliek bez nekā.

"Lai kā sieviete mīlētu vīrieti, nedrīkst paļauties tikai uz vārdiem. Un ir jāslēdz laulības līgums – tāds, kāds izdevīgs arī sievietei [..] Un vēl – sievietei jābūt vērīgai. Man pat pārmet, ka esmu par daudz vērīga, varbūt man nevajadzēja redzēt to, ko es redzēju... Varēju jau aizvērt acis un neredzēt neko. Daudzas tā dara. Taču tā jau nav dzīve, bet eksistence! Var jau palikt vienkārši koleģiālās vai blakus dzīvojošu kaimiņu attiecībās, bet vai ir tā vērts? Jābūt pašcieņai," Zuzāne pauda intervijā "Ievai'.

Jau vēstīts, ka Jānis Zuzāns ir kopā ar kādu gaišmati vārdā Ilze, abi daudz ceļo, bauda mākslu un viens otru. Savu mīļoto sievieti miljonārs pašmāju kultūras cilvēku sabiedrībā izveda novembra izskaņā "Spēlmaņu nakts" ceremonijā. Zuzāns atteicies komentēt savu privāto dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!