Foto: Privātais arhīvs

2287 balsu starpība starp finālistiem šogad noteikusi šova "X Faktors" uzvarētāju – par to kļuva 22 gadus vecā Grēta Grantiņa no Talsiem. Fināla pārraidē par viņu savu balsi atdeva 19 644 TV skatītāji, noskaidroja portāls "Delfi".

Jau vēstījām, ka pagājušajā nedēļā noslēdzās pašmāju muzikālā šova "X Faktors" ceturtā sezona. Izpildot vairākus priekšnesumus, finālā sacentās Viktors Buntovskis, Eduards Rediko un Grēta Grantiņa, un superfinālā nonāca Viktors ar Grētu.

Kā portālam "Delfi" paskaidroja TV3 sabiedrisko attiecību speciālists Emīls Matisons, par trešās vietas ieguvēju Rediko nobalsoja 4645 TV skatītāji, rīdzinieks Viktors Buntovskis ieguva 17 357 balsis, bet par uzvarētāju Grētu zvanīja 19 644 viņas talanta cienītāju. Tādējādi uzvarētāju noteica 2287 zvanu starpība.

Kopējie ieņēmumi no skatītāju zvaniem veidoja 57 240 eiro, kas novirzīti labdarībai, proti, akcijas "Eņģeļi pār Latviju" dalībniekiem.

Šova uzvarētāja balvā ieguva 10 000 eiro un iespēju slēgt līgumu ar "Universal Music Group". Grētas Grantiņas un Viktora Buntovska priekšnesumus vēlreiz vari noskatīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!