Foto: Vida Press

Amerikāņu aktiera Krisa Nota sieva Tara Vilsone noņēmusi un vairs nenēsā laulību gredzenu - par šādu pavērsienu ziņu aculiecinieki medijam "Page Six". Nota, kuru Latvijā vislabāk zina kā Misteru Lielisko no seriāla "Sekss un lielpilsēta" laulība ar uzņēmēju Taru esot uz izjukšanas sliekšņa.

Jau vēstījām, ka vairākas sievietes apsūdzējušas šobrīd 67 gadus veco aktieri Kristu Notu seksuālā uzmācībā, varmācībā un reālā izvarošanā. Pats Nots visas šīs apsūdzības noraida kā nepatiesas, viņa pārstāvis tās sauc arī par šo sieviešu fantāzijām, jo Mistera Lieliskā tēls atkal kļuvis aktuāls līdz ar seriāla turpinājuma nonākšanu ekrānos.

Tikmēr Nota partneres ikoniskajā seriālā "Sekss un lielpilsēta" – aktrises Sāra Džesika Pārkere, Sintija Niksone un Kristīna Deivisa – publiskojušas kopīgu paziņojumu, ka nostājas runājušo sieviešu pusē, nevis sava kolēģa pusē.

"Esam dziļi apbēdinātas saistībā ar šīm apsūdzībām, tomēr atbalstām sievietes, kuras atklājušas savu sāpīgo pieredzi. Par to runāt ir ļoti grūti, tāpēc slavējami, paudušas Kerijas, Mirandas un Šarlotes lomu atveidotājas.

Kriss Nots pēc seksskandāla zaudējis ne tikai savu seriāla kolēģu uzticību, bet arī industrijā nodarbināto. Apturēta viņa filmēšanās kādā kinolentē, kā arī aktieru aģentūra ir lauzusi līgumu ar Notu. Tāpat viņš zaudējis pircēju savam tekilas zīmolam "Ambhar", – darījuma summa bija plānota 12 miljonu ASV dolāru apmērā.

Tomēr visdramatiskāk klājas aktiera ģimenē. Viņa kundze un divu bērnu māte manīta Losandželosas ielās bez laulības gredzena, lai gan tas bija viņai pirkstā vēl pirms divām nedēļām populārā seriāla turpinājuma pirmizrādē. Kāds ģimenei pietuvināts avots vēsta, ka laulība "karājas mata galā". Vīrs šobrīd uzturas Ņujorkā, sieva ar abiem bērniem – Losandželosā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!