Foto: Vida Press

49 gadus vecais amerikāņu reperis Kanje Vests kopš faktiskās šķiršanās no Kimas Kardašjanas ik pa laikam satiekas ar dažādām sievietēm. Vēl gan neviena no šīm dēkām nav pārgājusi nopietnu attiecību fāzē. Vests nav slēpis, ka joprojām cer būt kopā ar Kardašjanu, vienlaikus maina savus interešu objektus.

Pēdējās vēstis par Vesta privātās dzīves peripetijām ir šādas: reperis, kuru tagad jāgodā vienkārši par Ye, sestdienas vakarā manīts Maiami restorānā "Carbone" romantiskās vakariņās ar aktrisi Džūliju Foksu. Abi acīmredzami labi pavadījuši laiku, novērojis tabloīds TMZ. 31 gadu vecā Foksa bija saposusies zilā korsetē, bet Vests vakaru baudījis, tērpies melnā mētelī.

Ne Foksa, ne Vests nav komentējuši savu attiecību statusu, bet kāds reperim pietuvināts avots zinājis teikt, ka starp abiem nekas nopiets neesot: "Viņš vienkārši cenšas izklaidēties laikā, kamēr joprojām notiek šķiršanās no Kardašjanas. Šis randiņš nebija nekas nopietns..."

Pēdējā pusgada laikā Vests manīts kopā ar vismaz trim sievietēm.

Tikmēr Kardašjanas attiecības ar 13 gadus jaunāko komiķi Pītu Deividsonu kļūst arvien nopietnākas – abi vairs neslēpj savu aizraušanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!