Foto: LETA

Mūziķis un uzņēmējs Normunds Jakušonoks, kuru vairums publikas pazīst kā omulīgu joku plēsēju, raidījumā "Kad viņas satiekas" ir strikts: ka ne tikai profesionālajā, bet arī privātajā dzīvē viņš esot perfekcionists ar tik augstām prasībām, ka neviena sieviete līdz šim tām nav spējusi atbilst, tādēļ viņš joprojām nav precējies.

Normunds Jakušonoks jau vairāk nekā 20 gadus ir kopā ar dziedātāju un dažkārt skatuves partneri Daigu Petkeviču. Jakušonoks priecājas, ka dzīvesbiedre ar jautājumiem par kāzām nav "uzplijusies."

"Viņa ir ļoti gudra sieviete un pratusi mani saturēt. Tiklīdz es gribētu kādu solīti kaut kur spert, tā mani noliek vietā. Esmu no tiem – ja man nelaiž tajā spēļu zālē, es neeju. Ja man neļauj dzert – es nedzeru. Ja nelaiž iet pie citām sievietēm, tad arī neeju. Esmu paklausīgs," ne bez humora saka Jakušonoks un piebilst, ka nespēj izskaidrot, kāds ir abu attiecību stūrakmens, taču skaidrs ir viens – tas ir tieši tāds, kāds abiem nepieciešams.

Ar mūziķi esot gana grūti sadzīvot, turklāt darba specifikas dēļ sievietei būtu jāsamierinās, ka kopīgi svētki pārim izpaliks. Tiesa, viņš tomēr mīklaini piebilst: kas zina, varbūt sešdesmitgadnieku krīze likšot izšķirties par labu laulībām...

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!