"Netflix" Ziemassvētku filmu karaliene savā jaunākajā filmā pilnībā mainīs ampluā. No trauslas un bezgala sievišķīgas varones viņa kļūs par sievieti, no kuras pat vīriešiem bail. Jā, tā nav neviena cita kā Vanesa Hadžensa, kura centīsies panākt taisnību savā jaunākajā filmā, kurā vīrieši ir pret sievietēm.

Filmas "Asking for It" pamatā ir stāsts par kādu mazpilsētas viesmīli Džoju, kura cietusi no seksuāla uzbrukuma. Pēc notikušā viņa sastop Regīnu un Beatrisi (Hadžensa), un tiek nolīgta viņu sieviešu grupējumā "The Cherry Bombers". Cenšoties atriebties izvarotājiem, varmākām un arīdzan korumpētajai sistēmai, sievietes cenšas sagraut sabiedrību, kuru pārņem korumpēti vīrieši.

"Visvairāk man patīk redzēt, kā pieauguši vīrieši kliedz," Beatrise saka, kad grupa gatavojas pārņemt savu varu, vēršoties pret vardarbīgi noskaņotiem puišiem un korumpētiem policijas spēkiem.

Treilerī vīriešu grupas līderis Marks (Ezra Millers) saka savējiem: "Mēs esam vīrieši, mēs nodibinājām šo valsti. Tagad viņi vēlas, lai mēs labprātīgi atdotu varu to cilvēku rokās, kuri nav spējīgi to nosargāt. Pār manu līķi!"

2018. gada novembrī Millers runāja par šo kustību: "Reabilitēsim vīriešus. Nogāzīsim vīriešus kā mušas. Es esmu par to! Un tad reabilitēsim viņus, kad viņi atradīsies uz zemes."

Uz lielajiem ekrāniem filma nonāks 4. martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!