Foto: Vida Press
Viena no deviņdesmito gadu pieprasītākajām supermodelēm, šobrīd 56 gadus vecā Linda Evandželista sniegusi izvērstu interviju žurnālam "People" un sola arī turpmāk vairs neklusēt par liposakcijas jeb tauku atsūkšanas blaknēm, kas viņas gadījumā smagi atsaucās uz veselību un izskatu.

Kādreiz tik izskatīgā kanādiešu supermodele pēdējos piecus gadus ļoti reti parādījās cilvēkos – tam par iemeslu bija vizuālais izskats. Reti kurš sievietē varēja atpazīt reiz tik skaisto dāmu – Evandželista izskatījās uzburbusi un pavisam svešāda.

Laika posmā no 2015. līdz 2016. gadam viņai tika veiktas vairākas tauku atsūkšanas, kas izrādījās pagalam neveiksmīgs paņēmiens jaunības un slaiduma saglabāšanā. Evandželista šo klīniku iesūdzēja tiesā par sakropļošanu, un tikai tagad par to visu gatava runāt publiski.

"Es nevaru paskatīties uz savu atspulgu spogulī, taču vairs negrasos slēpties. Ceru, ka man izdosies atbrīvoties no kauna sajūtas un palīdzēt tiem, kas ir līdzīgā situācijā," tagad teic modele.

Žurnālā "People" publiskotajos attēlos redzams, ka viņai ir tauku nogulsnes uz zoda, augšstilbiem, krūtīs un padusēs.

Evandželista sākotnēji pati mēģinājusi tikt pie slaidāka auguma ar vingrošanu un diētām, taču nonākusi līdz pat neēšanai. 2015. gadā viņa devusies pie ārsta, kurš diagnosticējis taukaino hiperplāziju un pateicis, ka ar vingrošanu te neko nevar līdzēt. Modelei veiktas vairākas liposakcijas jeb tauku atsūkšanas operācijas, tomēr tās viņas izskatu nevis uzlaboja, bet gan pasliktināja. Kā intervijā saka viņa pati, šīs procedūras iedzinušas viņu finansiālā bedrē, depresijā un "dziļā riebumā pret sevi".

Modele vairs negrasās slēpt operāciju nodarīto kaitējumu, lai no tām pasargātu citas sievietes. Viņa turpina tiesāties ar klīniku, kur liposakcijas veiktas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!