Foto: Privātais arhīvs
Reiz dēvēta par turīgāko pusaudzi Londonā, Sofija Abramoviča – viena no krievu oligarha Romāna Abramoviča septiņām atvasēm – nu ir pieaugusi izglītota dāma. Šobrīd, kad Lielbritānija iesaldējusi vairāku Krievijas miljardieru aktīvus, tabloīds "Mail Online" retoriski vaicā: kā tālāk dzīvos Sofija, Abramoviča mīļā meita?

Miljardieris Romāns Abramovičs bijis precējies trīs reizes un viņam ir septiņas atvases vecumā līdz 30 gadiem. Visi bērni dzīvo un mācās galvenokārt ASV un Lielbritānijā, bet tagad, kad Krievija brutāli posta neatkarīgo Ukrainu, pret tēvu vērstās sankcijas varētu asi atsaukties arī uz bērnu dzīvi.

Abramovičs par savām atvasēm ir parūpējies: visi bērni dzīvo glaunos īpašumos, līdz šim atpūtušies dārgos ceļojumos un "tusējušies" slavenību ballītēs, taču drīz ērtajai dzīvei var tikt pielikts punkts tēva reputācijas dēļ.

Sociālajos tīklos vispazīstamākā ir šobrīd 27 gadus vecā Sofija – Abramoviča trešais no pieciem bērniem otrajā laulībā ar kādreizējo "Aeroflot" stjuarti Irinu. Viņa dzīvo Lielbritānijā un ir ballējusies kopā ar Bekhemiem un citām slavenībām. Jaunā dāma ir arī profesionāla jātniece, piedalījusies 2014. gada olimpiskajās spēlēs kā Krievijas pārstāve.

Pēdējo piecu gadu laikā Sofija Abramoviča dāsni dalījusies ar savas ikdienas detaļām – gan ceļojot uz Maldīvām, gan Ibizu, gan Sentbārtsu kur, starp citu, Abramovičiem pieder plašs īpašums. Sofijas pamatdzīvesvietas ir divas – īpašums Londonā un māja Rietumsaseksā. Viņa absolvējusi Karalisko universitāti Londonā, trenējas konkūrā un paralēli izklaidēm daudz laika velta arī literatūras lasīšanai.
Abramoviča laulībā ar stjuarti Irinu dzimusi arī Anna (30) – izstudējusi filozofiju, viņa jau ilgi dzīvo ASV, uzņēmējs Arkādijs (28), kā arī Arina (21) un Iļja (19), kuri izvēlējušies savu dzīvi sociālajos tīklos īpaši nepubliskot.

Irina un Romāns izšķīrās 2007. gadā. Šķiršanās iemesls, iespējams, bija neuzticība, jo jau gadu iepriekš Abramovičs satikās ar tobrīd 25 gadus veco žurnāla redaktori Dašu Žukovu, meitu citam krievu oligarham Aleksandram Žukovam. Daša kļuva par miljardiera trešo sievu.

Laulībā ar Žukovu pasaulē nāca dēls Ārons un meita Lea. Arī šī laulība izira 2017. gadā, un šķiršanās iznākums Abramovičam apgājās nebūt ne lēti.

Jāpiebilst, ka Abramoviča mīļā meita Sofija "Instagram" tīkla videovēstījumos norādījusi: nevis Krievija sāka karu Ukrainā, bet gan Putins to sāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!