Foto: Kadrs no filmas

"Netflix" nedēļas nogalē izlaida jaunu filmu "Ādama projekts" – zinātniskās fantastikas filma, kurā laikā ceļojošs iznīcinātāja pilots, kuru atveido Raiens Reinoldss, piezemējas 2022. gadā un viņam ir jāsadarbojas ar jaunāko sevis versiju, lai glābtu pasauli.

Ja liela, jauna filma, kurā piedalās Raiens Reinoldss, sāk šķist pazīstama, tas ir tikai tāpēc, ka "Netflix" Reinoldsā ir ieguldījis lielus līdzekļus. Jā, Reinoldss šķietami ir kļuvis par populārāko "Netflix" seju! Tikai šoreiz kaut kas ir citādāk. No trim milzīgajām "Netflix" filmām, kurās piedalījies Reinoldss, šī ir pirmā filma, kas saņēmusi pozitīvas kritiķu atsauksmes.

Lielākā filma "Netflix" vēsturē ir "Red Notice", kur Reinoldss bija daļa no zvaigžņu trio, līdzās Galai Gadotai un Dveinam Džonsonam. Tā pārspēja visus iepriekšējos "Netflix" hītus, tostarp tādus kā "Bird Box", taču kritiķiem filma nepatika. Filmu un seriālu novērtēšanas platformā "Rotten Tomatoes" kritiķi to vērtējuši ar 36 % novērtējumu, kas ir ļoti tālu no tā, kā to novērtējuši skatītāji – 92% novērtējums.

Pirms tam, 2019. gadā, Raiens Reinoldss filmējās "Netflix" filmā "6 Underground", kuru pakalpojums cerēja pārvērst par franšīzi. Arī šajā ziņā vietnē "Rotens Tomatoes" filma ieguvusi vien 36% novērtējumu no kritiķiem, arī auditorijas rezultāts bijis krietni mazāks – 60%. Ņemot to vērā, "Red Notice" bija daudz veiksmīgāka kinolente!

Lūk, savukārt "Ādama projekts" ir ieguvis lielāku ievērību. Filmai ir daudz augstāks kritiķu vērtējums – 69% un 83% auditorijas vērtējums. Lai gan 69%, protams, nav ļoti augsts vērtējums, tas ir diezgan labs parastai, bez supervaroņu iekļaušanas filmai, kurām parasti ir problēmas ar kritiķu vērtējumiem, par ko liecina Reinoldsa pēdējās divas "Netflix" filmas. Taču "Ādama projekts" gūst labus rezultātus gan kritiķu, gan fanu vidū.

Starp "Red Notice" un "Free Guy" panākumiem, "The Adam Project" gaidāmajiem panākumiem un viņa nākotni kā Dedpūlam, Raiena Reinoldsa dzīve izskatās diezgan labi, un šobrīd mēs varam aizmirst par tādām filmām kā "6 Underground" un "Green Lantern". Noskaidro, vai arī tev patīk "Ādama projekts", jo tas droši vien būs tas, par ko nākamo nedēļu laikā runās daudzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!