Foto: Privātais arhīvs

Viena no Krievijā slavenākajām luksuspreču influencerēm – Viktorija Portfolio – arī pēc sankciju ieviešanas dzīvo tikpat greznu dzīvi kā iepriekš. Jaunā dāma, Sanktpēterburgas zivrūpnieka sieva, turpina savus sekotājus priecēt ar jauniem video gan "YouTube", gan "TikTok", gan "Instagram".

Viktorija Bikova (popularitāti soctīklos ieguva kā Viktorija Portfolio) ir viena no ietekmīgākajām Krievijas blogerēm – tiktokā viņai seko teju septiņi miljoni interesentu, "YouTube" vairāk nekā pusmiljons. Jaunā dāma rosās luksusa preču mārketingā un ļauj saviem sekotājiem ielūkoties arī savā pārticīgajā ikdienā. Viņas labklājībā, šķiet, itin nekas nav mainījies arī pēc sankciju ieviešanas, gluži otrādi – arī šo nepatīkamo apstākli Viktorija asprātīgi apspēlē savos videovēstījumos.

Tā, piemēram, jaunākajā video "Miljonāru dzīve Krievijā mūsdienu realitātē" Viktorija priecājās par saņemtu "Cartier" rokassprādzi, apmeklē modes skati, ved meitu uz jāšanas treniņu, dodas uz Krievijā visdārgāko pirts kompleksu, pucējas prestižā skaistmkopšanas salonā, turpina remontu savā ārpuspilsētas īpašumā un uzņem ciemiņus pašreizējā dzīvesvietā. Kaimiņi pie viņas ierodas ar ciemakukuli – kokakolu un "Fantu", atzīmējot, ka drīz šos dzērienus vairs nevarēs nopirkt. Par šo video viņa saka: "Iespējams, tas ir pēdējais."
Pati Viktorija ikdienā brauc ar rolsroisu, taču savus sekotājus regulāri iepazīstina arī ar citiem auto – "Bugatti", "Bentley", "Lamborghini" utt. Viņa ir luksusa auto vēstnese Krievijā. Pagaidām Viktorija nav saviem sekotājiem minējusi, ka sankciju ietekmē šādus auto ražotāji vairs turp nepiegādās. Lielu popularitāti guvis video, kurā blogere iepazīstina ar Krievijā ražotu luksusauto "Aurus".
@victoriaportfolio

Аурус в Чеченской Республике !

♬ оригинальный звук - victoriaportfolio

Kas ir Viktorija? Viņa dzimusi 1987. gadā Sanktpēterburgā, 2009. gadā ieguvusi augstāko izglītību Rūpniecības tehnoloģiju un dizaina universitātē, bet 2012. gadā aizsāka savu "YouTube" kanālu. Plašu popularitāti ieguva pēc tam, kad kādā video izsita vējstiklu 33 miljonus rubļu vērtai automašīnai, kas radīja lielu rezonansi. Pati influencere vēlāk skaidroja, ka stikls jau bijis bojāts un to tāpat vajadzējis nomainīt, tāpēc izdomājusi to visu pasniegt skatītājiem interesantāk.

Viņa ir precējusies ar biznesmeni Maksimu Bikovu, kurš Sanktpēterburgā izveidojis septiņas lielas kompānijas un pats ir ģenerāldirekors četriem zivju pārstrādes uzņēmumiem. Pāris audzina divas meitas Miroslavu un Zlatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!