Foto: LETAPrivātais arhīvs

Pēc trīs gadu draudzības par vecākiem kļuvuši aktrise Marija Bērziņa un Salaspils kora "Lōja" diriģents Ģirts Gailītis – pagājušajā pirmdienā nācis pasaulē viņu dēls, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

41 gadu vecumā aktrise Marija Bērziņa dzemdējusi dēlu, kas ir arī pirmais un vienīgais mazbērns leģendārajam aktierim Andrim Bērziņam.

Mazulis piedzimis nedaudz pirms laika, esot pavasara saulgriežu bērns. Zēnam būšot divi vārdi, taču pagaidām vecāki izvēli neatklāj. Bet vissvarīgākais – puisēns pēc tautības būs lībietis. "Pašlaik mēs iepazīstamies un sadraudzējamies. Esam smuki un mīļi," aktrise atklājusi žurnālam.

Bērziņa jau trīs gadus ir kopā ar diriģentu Gailīti, kurš sevi uzskata par Salaspils lībieti, kamēr Marijas mājas ir Košragā. Pāri vieno interese par lībiešiem un to vēsturi.

To, ka viena no skatītāju iemīļotākajām Nacionālā teātra aktrisēm gaida mazuli, Bērziņa ilgāku laiku centās paturēt noslēpumā; viņas lomām teātrī bija atrasta aizstājēja. Tas sākotnēji veicināja runas par nevēlēšanos vakcinēties pret Covid-19, tomēr izrādījies, ka Bērziņa vairs nespēlēja, jo bija mazuļa gaidībās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!