Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pēc ziņām, ka apturēta "Searchlight" filmas "Being Mortal" uzņemšana, avoti vēsta "Deadline", ka iemesls saistīts ar sūdzību, kas iesniegta pret zvaigzni Bilu Mareju par neatbilstošu uzvedību.

20. aprīļa vakarā "The Hollywood Reporter" uzzināja, ka studija pieņēmusi lēmumu apturēt filmēšanu pēc pagājušajā nedēļā iesniegtās sūdzības un izmeklē šo lietu. Savukārt jau 21. aprīlī apstiprināts, ka sūdzībās par neatbilstošu uzvedību ir iesaistīts aktieris Bils Marejs. Uz jautājumu par Mareju "Searchlight" atbildēja, ka "nekomentē izmeklēšanu".

Šobrīd sūdzības nopietnība nav precizēta, un attiecīgi "Searchlight" vēl nekomentē notiekošo. Taču ir lasāma vēstule, kas nosūtīta komandai: "Mēs zinām, ka jūs visi esat noraizējušies par uzņemšanas aizkavēšanos un vēlamies sniegt jums jaunāko informāciju," rakstīts vēstulē. "Pagājušās nedēļas beigās mums tika paziņots par sūdzību, un mēs to nekavējoties izskatījām. Izskatot apstākļus, nolemts, ka šobrīd uzņemšanu nevar turpināt."

Šajā vēstulē nav pieminēts Mareja vārds, tomēr daudzi jau tagad nobažījušies, vai Mareja vietā netiks meklēts cits aktieris. Skaidrs ir tas, ka filma "Being Mortal" ir nonākusi grūtā posmā, jo tās uzņemšana sākās marta beigās, un ziņots, ka projekts ir jau pusceļā. Svarīgi arī atzīmēt, ka šī nav pirmā reize, kad dzirdam Mareja vārdu apsūdzību sakarā.

Proti, Marejam jau iepriekš bijušas problēmas ar saviem kolēģiem, un patiesībā tiek lēsts, ka ar aktieri ir ļoti grūti sastrādāties. Jāatzīmē, ka aktrise Lusija Liu arī ir izteikusies par Mareja izturēšanos pret viņu "Čārlija eņģeļi" filmēšanas laikā. Pagājušajā gadā aktrise Mareja uzvedību nosauca par nepiedodamu un nepieņemamu.

Turpinoties izmeklēšanai, laiks rādīs, vai parādīsies kādas sīkākas sūdzības detaļas un kas rezultātā varētu notikt ar Mareju. Tā kā situācija tiek izvērtēta, noteikti nav skaidrs, kādi būs turpmākie soļi. Plānots, ka "Being Mortal" iznāks kaut kad 2023. gadā, taču nav skaidrs, kad tā atsāks uzņemšanu un vai Marejs tajā piedalīsies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!