Foto: Kadrs no video

Latviešu basketbolists Jānis Timma sociālajā tīklā "Instagram" ievietojis video no kāda saviesīga pasākuma Maiami, Floridā, kur redzams pie dīdžeja pults ballējoties kopā ar leģendāro basketbolistu Denisu Rodmenu.

"Aizvadītā nakts bija unikāla. Apkārt man bija pārsteidzoši cilvēki ar iespaidīgu vēsturi aiz muguras un gaišu nākotni priekšā," vēstīja krāslavietis un atzīmēja, cik svarīgi aspekti diženu cilvēku mūžā ir cieņa, godīgums un uzticamība.

Kā liecina tīmeklī atrodamā informācija, Timma kopā ar savu sievu dziedātāju Annu Sedokovu paviesojušies smalkās sabiedrības ballītē, kurā tika svinēta itāļu dizainera "Flavio Lamborghini" dzīvesstila konceptveikala ienākšana ASV tirgū. Ļaujoties dejām skaļas mūzikas pavadībā, ar dzēriena glāzi rokās manīts arī 60 gadus vecais leģendārais basketbolists Deniss Rodmens. Latvietis ar Rodmenu pozēja kamerā, suminot Lambordžīni.

Dienu vēlāk Jānis Timma savus 500 tūkstošus sekotāju instagramā informēja par Mātes dienas norisi Maiami – viņš sveica savu mīļoto sievieti un izklaidējās kopā ar viņas dēlēnu Hektoru un savu atvasi Kristianu, kurš māmiņdienu pavadīja Amerikā, nevis Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!